Seger i toppmötet!

Söndag eftermiddag var det match (16.00) mot Lidköping som piskat in över 8 mål i snitt i serien mot oss som bara släppt in lite över 3 i snitt, man kan säga att det var hemmalagets offensivlusta mot bortalagets defensiva styrka.

Matchen hade bara börjat innan Henrik Djurvall fick en 2a för hårt spel och det var lite märkligt för ingen mer än domarna såg det läget och det tog inte lång stund innan hemmalaget gjorde 1-0 på ett snyggt direktskott. Vi spelar bra och skapar en del chanser och 1-1 kommer genom Jani Simpanen som slår in en retur på Djurvalls skott. Tyvärr går Fredrik Arthursson sönder igen, denna gången är det ljumsken, får hoppas det inte är allvarligt. Vi får gå ner på 2 femmor resten av matchen efter hans skada.

Inför period 2 handlade det mest om att fortsätta följa planen defensivt och hålla bolltempo och kriga på. Vi var inte med i första bytet när hemmalaget lirar hem till en fri back som skjuter in 2-1 snyggt från slottet. Efter det så reser vi oss och spelar grymt bra och skapar massa lägen och hete Andreas Lundell stänker in 2 bollar det första en retur med enhandsfattning och det andra när en hemmaspelare halkar så tar Andreas bollen och stänker upp den i bortre utan chans för hemmalagets duktike målvakt. Vårt powerplay skapar mycket chanser och bla stolpskott men vi sätter inte in bollen utan leder med 3-2 inför sista.

I 3:e så ökar Lundell på med sitt 3:e mål för dagen efter en mycket fin prestation av Tommie Lundgren som dribblat sig förbi sin motståndare och lagt en fin backhand till Andreas på bortre som han bara kan stöta in. Efter det har vi många chanser att döda matchen bla ribbskott och en kanon av Fredrik Pettersson i hjälmen på hemmalagets målvakt men Pettersson fick sitt mål efter 14.28 när han från vänsterkanten laddade och sköt bollen intill stolpen. 3-5 reducerar Lidköping till efter att de brytit Fredrik Petterssons soloraid med ett vad jag menar ett kraftigt slag på hans klubba men mål blev det dömt och vi blev nog lite kompenserade när samme spelare som gjorde målet visas ut minuten efter för just slag.

Morakillen Andreas Lundell var het med 3 mål i dagens match mot ibk Lidköping och avancerar i poängligan.
image81

3 fina poäng med hem en söndagkväll gör att man kan gå upp till jobbet tidigt imorgon utan att ha måndags ångest. Detta var nog svåraste matchen för året och kan vi vinna i Lidköping så kan vi vinna mot alla lag när vi spelar som vi gjorde idag, vi får hoppas det håller i sig.

Matchfakta www.innebandy.se /resultat & spelprogram(div 2 västra götaland)

Dagens höjdare.

Mickes målvaktsspel
Andreas Lundell & Jani Simpanens vilja och målsinne
Lagets hårda arbete.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0