Hemmamatch mot Sjöstad!

Namnet Sjöstad förknippar man med Elitserie innebandy på 90-talet då Karlstadlaget nådde många framgångar både på herr och på damsidan, och de var i många heta derbyn mot NB-87. Klubbarna slogs samman och Karlstad IBK bildades och de höll 1 säsong i elitserien och sedan rasade dem ner i ettan, de kom till kval men missade i kvalet upp och har i några år hållit till i div 1. Den troliga orsaken att den sammanslagningen inte fungerade var att laget inte fick en vi känsla utan det blev en vi och dom känsla mellan nb-spelarna och Sjöstadspelarna och en bra sammanhållning är mycket viktigt i ett lag. Dagens Sjöstad vi ska möta är om jag förstått det rätt en farmarklubb till Karlstad ibk (div 1) och kan mycket väl få förstärkningar därifrån så vad tabellen än säger så kommer matchen säkerligen bli en tuff batalj.

Till denna matchen saknas Fredrik Arthursson (skada) och Jani Simpanen (bortrest) från föregående match och vi har istället fyllt truppen med de juniorspelare som tränat hårt och förtjänar att vara med i truppen.

Matchstart kl 16:00 i rydsbergshallen på lördag den 1/12. Hoppas vi får lika bra publikstöd som mot Pixbo när vi hade över 200 på läktarna, ni i publiken behövs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0