Sur hemmaförlust mot Skattskärr!

I Lördagens hemmamatch fick vi stryk mot Skattskärr med 9-5. Ett lag som vi visste skulle vara mycket svåra för oss att möta men jag tycker vi hade bra kontroll efter 2 perioder men i tredje blev vi överkörda för de fick det spel vi inte ville ha och när de fick en kanonstart med ett par snabba mål så föll vi ihop tyvärr.

Vi startar på två femmor för att få rytm och samspel i laget direkt från start för vi har varit svårstartade i de senaste matcherna och jag tror inte vi har tagit ledningen i någon match efter derbyt mot 0302. Matchen börjar vi bra och skapar massor av chanser och går upp till 2-0 men slappnar av och så vips står det 2-2 som står sig efter första perioden och det är mycket orättvist sett till målchanser där vi hade hur många som helst kändes det som. Vi började bra i andra och tryckte på och gick upp till 4-2 men 2 sena mål i mittperioden gjorde ställningen till 4-4 och återigen fick dem lätta mål och vi fick spela oss till våra.

I sista perioden hamnar vi i för mycket hawaii spel där de unga löpstarka Skattskärrspelarna vinner på sin kondition och löpstyrka samt har det lilla flytet och då går det lätt snabbt i innebandy och vi faller igenom som ett korthus och stressar och slarvar mycket i försvarsspelet. De första 2 perioderna spelar vi bra men den sista får vi ta lärdom av att vi måste spela vårt spel och inte lockas till chansartat spel. Denna match har vi också haft lite magsjuka i laget och det kan också varit lite bidragande att orken tröt men vi kan inte på något sätt skylla på det för förlusten för denna match var Skattskärr hetare än oss och som det kändes mer taggade. Skattskärr är ett lag som kommer klättra i tabellen annars blir jag högst förvånad.

Richard Hovemyr var den som höll högst lägsta nivå idag.

Det är bara att träna hårt och plocka fram revanchlustan mot IBF Göteborg nästa helg i Torpahallen.