Storseger mot Sjöstad!

Sjöstad kom med 10 spelare och 2 målvakter och såg inte så jätteinspirerade ut att få åka på bortamatch en lördagseftermiddag men de ska ha all credit för att de kämpade och slet hårt matchen igenom men i ärlighetens namn så ligger dem ganska långt efter resten av lagen i serien kvalitetsmässigt.

Efter en förstaperiod där gästerna utnyttjande en kontring och deras bästa forward gjorde 1-0.De höll det tills halvvägs då Victor Samson bröt ett uppspel och kvitterade. En period där vi skapar en del chanser och för matchen och motståndarna slet i försvaret och det kändes som en tidsfråga innan orken skulle tryta på de tio tappra som försvarade sitt mål.

Sedan kom den berömda ketchupeffekten och vi vann andra och tredje perioden med 4-0 respektive 4-0 så slutresultatet blev alltså 9-1.

En mycket positiv sak var våra unga spelare födda på 90-talet som fick speltid och gjorde det bra. Tobias Dahlgren, Mikael Harrysson, Johan Wikström och Victor Wedlin spelade alla i matchen mot Sjöstad.