Poängkung klar för Björnslaget!

Det är med stolthet jag kan presentera en poängkung som blev klar för Björnslaget i förra veckan. Det är en spelare som i över dem 8 åren jag kännt honom alltid varit med i toppen av poängligan vare sig det är i div 1 eller div 4. Spelaren vi pratar om är den evigt unge vindsnabbe forwarden från IBK Elfhög Marcus Högeteg.
Marcus gjorde förra säsongen 79 p i div 3 västergötland fördelat på 35 mål och 44 assist på 22 matcher, det är ett imponerande facit. Marcus är också en kille som jobbar hårt för laget och är en utmärkt spelare i boxplay på grund av hans höga arbetskapacitet. Kommande säsong är tanken att han ska varva ner lite på grund av olika orsaker men när han fick frågan att vara med och spela med oss i cupen så tackade han ja med ett leende på läpparna, alla jag snackat med i alingsåsområdet känner till Marcus och några har spelat Gothia med honom när han var med för några år sedan och det var mycket positiva ord om honom från samtliga. Marcus är dessutom en mycket trevlig kille utanför planen och passar perfekt in i det goa gäng som ska lira om några veckor i Björnslaget. Marcus har representerat bl a Ale IBF, IBK Elfhög och IBK Vänersborg.

Inom kort presenteras nästa spelare som blev klar idag, det är en spelare som spelat i div 1 säsongen som var mer avslöjar jag inte nu.

Bara 2 veckor kvar nu.

Bilden är från säsongen 2000/2001 då Elfhög vann div 4, Marcus #20) i mitten mellan Christian Philipsson och Joakim Johansson.
image62

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0