Försäsongen rullar på, snart Björnslaget!

Ännu ett träningspass avklarat och det var det tredje denna vecka, blir troligtvis ett löppass i helgen också. Konditionen går frammåt och det ska jobbas ytterligare tills det stora testet som kommer den 7-9 september nämligen björnslaget som arrangeras här i Göteborg. 25 lag är i dagsläget anmälda av 28 platser, förhoppningsvis kan dem få in 3 lag till så det blir lika många lag i alla grupper.

Förr så brukade vi i kompisgänget spela Gothia Cup men efter seniorklassen tyvärr försvann så har det inte blivit så många cuper senaste åren. Om man ska ranka några favoriter i årets björnslaget så ska väl Lindås Waves som storsatsar i div 2 nämnas tillsammans med Brönderslev Hot Shots som jag känner sedan året i Danmark, de var med i toppen och satsar alltid på att ta guld och har några toppspelare. Bräckan är också ett lag som jag tror kan vara med i toppen i årets div 2 södra, de är också kända för att vara ett cuplag sedan har vi Pixbo Wallenstams andralag som kvalade till div 1 i våras men föll på minsta möjliga marginal, det är dock osäkert vad de ställer upp med för lag men det är säkert många unga hungriga spelare med som kommer hålla ett ruggigt tempo. Vi själva ska väl ses som outsiders, men cup är cup och alla vet att det är där skrällarna kommer som oftast.

I dagsläget har vi i princip fullt lag, det är ett par som fortfarande är osäkra på grund av skola mm men vi kommer att ha ett starkt lag ska presentera hela laget när allt är klart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0