Helgens matcher!

Helgens matcher är följande!


2010-01-23


Örebro SK IBK - IFK Kumla IBK Se matchinfo
Marstrands IBK - Surte IS IBK Se matchinfo
Linköping IBK - Nykvarns IF Se matchinfo
2010-01-24


IBK Vänersborg - Köpings IBF Se matchinfo
Pixbo Wallenstam IBF - Skattkärrs IK Se matchinfo



"Måstematcherna" börjar så smått börja komma och nu kommer vi nog få se en del matcher där motivation slår klass. Ska försöka tippa matcherna också, hinner inte med att analysera omgångarna fram till serien är slut på grund av att jag jobbat borta hela veckan men ska försöka inom kort.

Match 1 Derbyt i Nerike kan bara sluta på ett sätt och det är oavgjort, tips 4-4. Blir det sudden avgörande så drar ÖSK längsta stråt för de har fler matchvinnare i sitt lag.

Match 2 Derby även där och är det någon gång Mastrand ska tagga upp så är det nu, jag tror de fixar oavgjort och även avgör i sudden på ren vilja, jag tror de gärna vill visa att de kan ta poäng och tror verkligen inte de gett upp.

Match 3. Matchen många kallar "ödesmatchen" det behöver absolut inte betyda att förloraren åker ur men det är en ruskigt viktig match, alla som håller på Linköping/Berg borde gå man ur huse för att stötta sitt lag och ser jag att det endast varit en 60-70 tal åskådare då antar jag att publiken inte vill ha kvar sitt lag i div 1, nej när herrlaget kan ha fullt hus allt som oftast så är det dags att de stöttar sitt damlag, vore ren skandal om inte det är folk från styrelse osv där och stöttar Göte och tjejerna även om de spelar sin matcher i Bergs hemmahall. Tips 5-5 och att Ladstedt avgör i sudden för Nykvarn.

Match 4, vi mot Köping, ja en lurig match förra mötet missade jag då vann Köping med 10-6 i en målkavalkad, tror inte på en sådan match på söndag men i innebandy kan allt hända, vi är enormt taggade efter vår skrala insats mot ett bra Kumla. Vill inte tippa men tror det blir stentight.

Match 5, Pixbo som äntligen börjat att ta poäng och inte bara spela fin innebandy kommer köra över Skattskärr med hela 9-3.

Ska bli intressant att se vilket derby som lockar flest publik av Nerike derbyt mot Kungälv/Ale derbyt. Tror det första utan tvekan men får se.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0