Försnack me coacherna!

Lockeruds spelare värmer upp.

Och IBF Göteborg med.

Hemmnaklacken verkade ruskigt laddade och trodde på seger! Ska säga att Loceruds klack just kommit in i hallen
och för ett jäkla liv de också.

Pratade först med Magnus Sundell i Göteborg och han hade en bra känsla i kroppen och berättade nu jäklar ska de köra full fart och springa sönder motståndarna. Han trodde också att det lite snabbare spelat på parketten skulle gynna dem, planen var att "knocka" Lockerud ändå hem till Mariestad första tio minuterna, återstår att se om planen lyckas.

Åsa Karlsson i Lockerud sade att de går för seger och tänker inte så mycket på resultatet från förra matchen nu i början men det klart att det var ett bra resultat att ha med sig. Hon mönstrar exakt samma lag som senast med Christina "Stina" Persson i målet. Hon trodde också att om de klarar denna rundan så ska de nog fixa att kvalal upp för detta dubbelmötet är det svåraste i och med att man inte har råd att göra en dålig match.

Till kommentaren från Micke så ska Hacket kika på det, han tycker även att de unga spelarna är de som borde dominera och inte de gamla "rävarna". Han hälsar så gott till dig Micke.

8 minuter kvar, vi kommer få en fullsatt Valhalla med ca 400-500 pers och en intim bra stämning, ni som inte är här, ni missag något men ska försöka återge allt som händer. Från David och Hacket, trevlig läsning.