Here we go again!

Kan man väl säga, än en gång en tappad ledning, denna gången mot Horsby som är ett gäng bollspelare med bra kondis, sjukt som fan att tappa 7-6 ledning till 7-8 inom loppet av någon minut med 4 minuter kvar av matchen, sen kom 7-9  öppen kasse spelar ju mindre roll. Tog även en timeout då vi gick på knäna av trötthet efter ett mkt långt byte, ja det kanske var det som gjorde att det sket sig men jag tror knappast det för vi hade nog inte rett ut det pga trötthet, men det är inte så konstigt när vi är få som tränar och att ladda upp med 3 mot 3 spel dagen före match är väl kanske inte vad man vill göra heller. 
 
Man kan aldrig fuska sig till segrar så är det bara, det krävs hårt arbete och förberedelser, bara kämpa på och träna på i 2 veckor sen möter vi Nossebro, förlust där så kan vi i princip dra något gammalt över oss och säga hej div 4. Skulle vi vinna finns en bra chans att kunna hänga kvar om lagen som kvalar från div 2 når div 1 och inget div 1 västgöta lag åker ur, ser ut som de klarar sig nu. Men det hänger väl också på om förbundet vill flytta ner 2 lag från div 3 eller om de vill flytta upp 2 div 4 lag, hade vart kul med ett kval där näst bästa div 4 lag fick kvala mot lag som kommer näst sist i div 3, en 3 lagsserie för att få bästa lag o spela i div 3, brukar dock aldrig bli sådana grejer men sportsligt kul hade det blivit i alla fall.
 
Horsby tyckte jävligt synd om oss i alla fall och försökte säga några positiva ord efter matchen, jobbigt när man precis förlorat en match men snällt av er killar ni vet vilka ni är.
 
Bra domarinsats av Arto och Daniel, strongt att hålla samma nivå och plocka 3 solklara straffar, en bra insats helt klar av domarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0