Lugn innebandyhelg!

Då vår match mot Stöpen blev flyttad så har det varit en lugn helg. I vår serie så har Vara slagit Elfhög borta med starka 10-5. Vi möter Elfhög på fredag. Tranemo vann mot Halna med 8-3 och Vänersborg vände och slog Sandared med 8-7, sista målet i boxplay, starkt av redstars att vinna borta mot sibs.
 
Borås vann i div 1 mot Alingsås och som det ser ut nu så klarar sig alla västgöta div 1 lagen vilket kommer betyda att endast 1 lag åker ur serien och i skrivande stund är det Rydboholm.
 
Det har varit sedvanlig distriktslagshelg för 15 åringar. Som vanligt så åker västergötlandslagen ur tidigt. Som väntat hade inte flickorna något att hämta då vår flicksida i distriktet är bedrövligt, finns i princip ingen bredd alls utan några få lag som har ordentligt på ungdomssidan vilket gör att det inte finns bra serier att spela i. Pojkarna hade en bra chans och ledde med 3-0 mot Stockholm men vek ner sig till 3-5, dock kom de tillbaka starkt men 5-5 räckte inte och vårt distrikt blir bara svagare och svagare för varje år som går känns det som i alla fall om du frågar mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0