Blandade känslor inför Öxabäck!

Har varit i Öxabäck 2 gånger som coach och har 1 förlust och 1 seger med mig. Segern kom på damsidan när vi i sista matchen för säsongen med Noltorps ibk i div 2 åkte ner med 8 utespelare och körde högpress och vann med 3-1. Roliga var att motståndarna hade ca 20 spelare men de var laget som såg klart tröttast ut efteråt. En skön känsla att avsluta en otroligt bra säsong på då vi hamnade 5a av 10 lag som nykomling och före seriestart knappt hade lag. 2 år senare kvalade samma lag till div 1 men förlorade tyvärr mot Skattkärr och 2 år efter det var laget nerlagt, trist slut på historien där.
 
Mötte även Öxabäcks herrlag när jag tränade Östadkulle IBK, de hade åkt ur förbundsserien (dåvarande div 2 som är nuvarande div 1 helt enkelt) och de spelade ut oss och slog oss med 6-1. Tror de har 1 eller 2 spelare kvar från den säsongen, 2004/2005 var det i alla fall. I övrigt så har de en fin hall, läktare på kortsidan gör att det blir lite fotbollskänsla när man som publik kollar där. Jag var faktiskt i hallen och såg kval till div 1 när de mötte ett Karlstadslag, har glömt av vilket nu men men. De brukar också ha en imponerande kiosk, hoppas deras tränare bjuder oss tränare på lite fika före matchen (som vissa lag gör).
 
Känslan inför dagens match då, jo jag tror det blir en jämn match mellan 2 unga lag och säkerligen en bra match att kika på.
 
Highlights från fjolårets möte i Öxabäck.
 
http://www.youtube.com/watch?v=eKwg9V6W0GE
 
Lägg märke till texten efter highlightsen. "kom tillbaka nästa vecka för fler filmer från Falköpings resa käpprätt ner i div 3", som tur var blev det ju inte så då det helt plöstligt vände och laget fixade kontraktet med 3 raka segrar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0