Summering tipstävlingen omg 18.

Helgens matcher slutade såhär.
 
2013-02-16   
Hovshaga AIF - IBF Älvstranden 3-2
FBC Engelholm - IBK Vänersborg 6-4
Olofströms IBK - Fröjereds IF 3-5
2013-02-17   
FBC Kalmarsund - IK SödraDal 3-5
Warberg IC - IBK Vöikers 6-5
2013-02-18   
Sportlife Kungälvs IBK - Pixbo Wallenstam IBF 2-5
 
 
Det var egentligen inga större skrällar alls.
 
Hovshaga slog Älvstranden och Hovshaga har något riktigt bra på gång känns det som. Ett jobbigt lag att möta som sliter till sig sina segrar och har ett starkt kollektiv där inte direkt någon sticker ut.
 
Engelholm satte full fart och hade 3-0 efter första perioden och mot ett Vänersborg som knappt snittar 3 mål per match fanns i det läget inget som talade för att gästerna skulle ta några poäng där även om de putsade siffrorna lite i sista perioden. Vänersborg ser ut att få spela den hemska och ruggigt dåliga västgöta div 2an nästa år.
 
Fröjered tog ännu en seger och är väl uppe i 5 raka nu tror jag, spelet på 2 femmor och inte så jäkla mkt ändrande och laborerande i femmorna är starkt bidragande faktor, tjejer behöver trygghet och inte för mkt coachande det märks. Laget ska vara på övre halvan så bra är spelarna och de fixar nog det om de kör på som de gjort nu. Olofström lever farligt men hade ändå resultaten med sig när Vöikers torska i slutet.
 
Kalmarsund mot SödraDal blev jämnt som väntat och gästerna slåss med Engelholm om silvret i årets serie, ett silver jag tror Engelholm tar hem.
 
Warberg avgör återigen i slutet av en match och i början av serien piskade de upp de flesta lagen stort, motivationsproblem eller har de tappat i tempo och intensitet eller är de lite lättlästa så lagen lärt sig hur de ska försvara sig mot dem. Jag hade ändå vart lite oroad om jag vart tränare nu för en nedåtgående trend vill man inte ha nu. Stark insats av Vöikers men ändå 0p, jag har sagt det förr, hedersamma förluster kan man åka ur en serie på.......
 
Kungälv var med och hade 2-2 i början av 3e men sen föll de ihop och torskade igen, de har en längre förlustrad än Xao Mings säng. Kinesiskt basketlegend som var hyfsat lång om man säger så.....Pixbo grep halmstrået och har ny match torsdag mot Fröjered, 3p där för Pixbo och chansen att hänga kvar är ganska stor.
 
Och förresten, grattis Warberg till seriesegern, den var väl helt klar nu om jag inte räknade fel. Sumpa fan inte kvalet för alla andra lag vill inte ha er i div 1 nästa år igen. :) Jag bara myser på hur rolig serien kan bli nästa år och helt vidöppen.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0