Lämnade tåget Vänersborgs station nu?

Ja det ser inte bra ut nu för Vänersborg som hade guldläge att ta 3p hemma mot Olofström, men istället för att göra just det så blev det förlust med 1-2. Målsnålaste matchen i säsongens div 1 och inte konstigt att hemmalaget är inblandat då de faktiskt är sämst på att göra mål. Skottstatistiken 42-18 borde ju ge resultatet 5-2 eller så men att skjuta 42 skott och bara sätta 1 är bedrövligt dåligt, det går inte att säga att motståndarnas målvakt var bra osv för visst det var hon säkert men även om man har en dålig dag ska man göra mer än 1 enda jävla mål. Hatten av för Olofström som bryter hemmalagets momentum och direkt efter kvitteringen till 1-1 i början av 3e sätter 1-2 i bytet efter, snacka om energidödarmål.
 
Jag kan i alla fall inte förstå hur detta vänersborglaget kan vara så in i helvete ineffektiva med så många rutinerade spelare, där borde flera ta sig en rejäl titt i spegeln och fråga sig själva varför det blivit såhär.
 
Laget kan fortfarande klara sig kvar men då måste man börja göra mål och det redan i nästa match mot Engelholm.
 
Jag hade kallt räknat med 3p idag för dem och när det nu blev förlust så kanske jag har överskattat lagets förmåga, tiden får väl utvisa det.
 
Älvstranden tog tag i det och vann 2 poäng idag mot Vöikers, ett Vöikers som borde gråta över att ha tappat 3 fina poäng i bottenstriden men med lite distans så är 1p borta mot Piraterna inte så dåligt.
 
 

Kommentarer
Postat av: nisse

Ja där gick tåget, kvar står Filipsson och gapar...

2013-02-11 @ 16:13:41
Postat av: Filipsson

Ja du Pisse-nisse. Somliga uttrycker sitt engagemang på det sättet. Andra gömmer sig bara och är bittra.....

2013-02-12 @ 22:19:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0