Rykten i västergötland!

Tvååker drog sig ur div 1 precis och enligt säkra rykten så fick Lockerud chansen att spela div 1, något de haft 3-4 chanser till via kval men bommat samtliga och så skulle de nu enligt ryktena tackat nej. Det förstår inte jag, sportsligt har de ju slitet för just detta i många år men det kanske är av ekonomiska anledningar de tackat nej inte vet jag, hade jag vart spelare i Lockerud hade jag vart enormt besviken om de nu tackat nej.

Ska försöka luska lite mer i detta fallet, om någon vet så får ni gärna skriva en kommentar, helst inte anonymt om man ska tro på det ni skriver......

Enligt ryktena har Sandared fått förfrågan, de borde tacka nej då de tappat många duktiga spelare och hade blivit ett stryklag, men man vet aldrig, undra vem som får frågan sen, kanske Borås IBS? De tror jag har "stake" nog att tacka ja i alla fall. Vad tror ni?

Kommentarer
Postat av: Håkan Svensson

Säsongens värvning i Division 2 Västergötland Damer ser IBK Lidköpings Damer ut att ha gjort. Blott två dagar efter att man luggat IBK Vänersborg på DM Guldet så gjorde man klart med 27-åriga backen Cajsa Hansson från Falun IBF. En kanonvärvning till IBK Lidköpings unga lag då Cajsa kommer bidra med en hel del rutin.

Svar: intressant värvning, får hoppas ni får ihop det då efter några halvbra år.
David Karlsson

2012-09-07 @ 00:00:57
URL: http://www.laget.se/IBKDAM
Postat av: Innebandy

Det är inte beslutat om de ens ger en plats till någon. Himla konstigt då att du redan visste om att lockerud tackat nej... De tackar ja om de får chansen och det ÄR säkra källor, stod tydligen i lokalblaskan om detta om jag förstått det rätt. Men som sagt, inget är klart. Ta reda på fakta istället för att sprida rykten själv.

Svar: Du kanske lästa någonstans att jag skrev att det var fakta och inte rykten enligt silly season eller? Försök att lära dig läsa före du skriver idiotiska kommentarer din jävla clown. Silly=dum om man översätter......
David Karlsson

2012-09-10 @ 08:49:46
Postat av: Martin

klart man tar sillyseason snacket med en nypa salt, det är ju massa sådant varje år.

2012-09-10 @ 22:18:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0