Värvningar ibland blir det fel...

Så verkar det vara för Endre som i våras stolt presenterade 2 Schweiziska stjärnor och tyvärr för dem har den ena ångrat sig och åkt hem och den andra som hade problem med skador har inte blivit bra och inte gjort 1 minut. De målades upp till favoriter mm men de ser mycket märkligt ut som ett bottenlag när man ser på tabellen, vilket förvånar mig då jag tyckte de var riktigt bra ifjol i de matcher jag såg på tv.

Gotlanslagen (Endre och Visby) är ju kända för att värva stjärnor och oftast blir detta ju kortsiktiga lösningar på max 1 säsong. Det jag vet är att det är svårt att hitta arbete till spelare utifrån och det jag också vet är att många klubbar snackar så jävla mycket skit (säger inte att gotlandsklubbarna gjort det) och lovar spelare att vi löser jobb osv men sedan efter ett par tre månader så står spelarna där utan jobb och hyran ska betalas osv och då får de åka hem till morsan och farsan igen.

Har själv sett en hel del misslyckade värvningar här på nära håll i Mullsjö, vad som gjorde att det inte funkade och att killarna försvann kan jag inte säga med säkerhet.

Vad man ofta hör när det inte fungerar är att föreningarna lovat saker och inte hållit det. Jag har också hört historier som säger tvärt om med spelare som inte orkar ta sig iväg till jobbet och skitit i det och sedan velat dra hem för det vart så jobbigt med allt.

Ja det är inte lätt att värva rätt spelare.......


Kommentarer
Postat av: Värvningar

Fröjereds värvningar i år har varit lyckade. Eller vad tycker du?

Svar: Jag såg inte dagens match då jag själv var och spelade. Har sett för lite för att göra en rättvis bedömning av deras nya spelare, får återkomma i ämnet tack. Skriv gärna vem du är nästa gång...
David Karlsson

2012-10-14 @ 12:56:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0