Eftersnack Vänersborg mot Fröjered!

Fick en pratstund med Filipsson i Vänersborg.

Han summerade matchen med att de hade bra kontroll på läget i 2 perioder och gick i sista perioden in med ett defensiv tänk som gjorde att Fröjered fick ta över taktpinnen.

Förstakedjan stod för alla målen framåt (dock 1 i pp där inte hela femman spelar) och bara 1 bakåt och var riktigt bra i hemmalaget vilket var en stor skillnad mot i första matchen mot Vöikers då de var inne på 5 baklängesmål i en match han verkligen inte var nöjd med efter en onödig 3-6 förlust i premiären.

Skottstatistiken var 44-48, vilket betydde ett öppet spel även om det inte var någon direkt "Hawaiispel".

Filipsson var nöjd med allt från inställningen på spelarna till domarna som lät matchen flyta utan att gå in och peta, samt att han tyckte att de vann välförtjänt.