Tipstävlingen omgång 19.

Helgens matcher är dessa.

2012-02-25


FBC Kalmarsund - Tvååkers IBK Se matchinfo
Warberg IC - Ale IBF Se matchinfo
Malmhaug KFUM IBF - Hovshaga AIF Se matchinfo
2012-02-26


Östra SK Jönköping - Olofströms IBK Se matchinfo
Pixbo Wallenstam IBF - IK SödraDal Se matchinfo


Mina tips nedan.

Match 1: Tvååker har tagit sig en del efter jul och här är ju två lag som i princip inte har något att spela för då Tvååker kan som mest få 25 poäng och det kommer till 99 % inte att räcka till nytt kontrakt och Kalmarsund blir som bäst 5a. Svårtippat helt klart. Hemmaseger tror jag ändå på. Tips 6-4

Match 2. Oj här kan det gå riktigt illa, vi minns alla hur det gick när Östra kom med en tunn trupp och besökte Warberg, jo de blev krossade som tomater på väg att bli ketchup, tror på samma här. Tips 16-0

Match 3. Halmstråt för Malmhaug att hänga kvar finns, inte många strån men ett par finns, motivation slår klass?
Tips 4-3

Match 4. Även här ett halmstrå för Östra men Olofström kan säkra div 1 platsen vid seger och visst vinner dem här. Tips 2-5

Match 5. Pixbo har blandat och gett i år men tror inte de vinner mot ett SödraDal som fortfarande har en guldchans även om de kanske bara har 5% chans så vill de ändå vinna själva. De har redan sumpat många poäng mot bl a Tvååker och Hovshaga på bortaplan och det är nog poäng som grämer SödraDal just nu. Tips 3-5

Filipssons tips kommer nedan.

Hej, Sa ju för några veckor sedan att det var dags att ta tag i tipstävlingen ordentligt. Nu börjar det ge resultat och nu är ja helt plötsligt bara en poäng efter. Bara en tidsfråga innan ja leder :) Det gäller att vara ödmjuk här i livet ;)

FBC Kalmarsund-Tvååkers IBK

Dags för båda dessa lag att bygga för framtiden. Måste vara betydligt mer motiverande för hemmalaget som gjort en klart godkänd säsong.
Tips: 6-3

Warberg IC-Ale IBF

Tänkt att dessa båda lag spelar i samma div!! DAGS FÖR SIBF ATT TÄNKA TILL!!! Vi behöver 2 st allsvenskor nu :) Tycker ändå att Warberg borde passa på att vila en del av sina viktigaste spelare och ge bredden chansen. Den energin kan behövas till kvalet :) Därför tippar ja lite mindre seger.
Tips: 9-1

Malmhaug KFUM IBF-Hovshaga AIF

Riktigt svårtippat!! David bjuder in till en chansning från mej genom att tippa seger för hemmalaget. hmmmm... undra om ja ska ta det betet :) Gillar ju Hovshaga. Detta är deras chans att DÖDA lagen under strecket helt. Ja måste gå på den känslan :)
Tips: 3-5

Östra SK Jönköping-Olofströms IBK

Dags för Olofström att helt stänga div II fönstret. En chans de knappast missar.Felicia borde springa i åttor runt hemmalagets försvar :)
Tips: 3-6

Pixbo Wallenstam IBF-IK SödraDal

Som vanligt känns det omöjligt att tippa Pixbo! Bortalaget borde ju trots att ha en motivation som slår hemmalagets med hästlängder. Bara för tränarna att locka fram den och forsa fram till seger :)
Tips: 3-7

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0