Träningsmatch, det var inte igår det!

Torsdag så blir det träningsmatch för mig mot Fröjered faktiskt så det blir på hemmaplan men ändå borta, ja inte så svårt ändå, jag spelar i ibk Hjo och åker ca 2.5 mil till träningarna och vi ska möta Fröjered i Tidaholm. Vill lägga favoritskapet på Fröjered då de spelar i div 3 och Hjo i div 4 där de faktiskt kom sist ifjol men det ser faktiskt rätt så bra ut nu måste jag säga, laget har 3 killar som är spelande tränare och de gör det bra, det svåra blir nog att få ihop en matchcoach, vet att det letas efter det men det har vart bra träningar och spelet har blivit bättre och bättre.

Det var otroligt mkt hawaiispel i början men det är ju ofta så när man går in i hall att alla är så sugna så det blir lite för mkt tokoffensivlusta. Fröjered har spelat match mot Fagerhult Ungdom och Skövde Ungdom och Falköping om jag inte minns fel där så de är bra inne i det med matcher, vi får premiärspela och det ska bli skoj. Vårt lag är av ganska blandad ålder, vi är ett gäng på +30 och sen är det ett gäng runt 20-23 och ett gäng kids runt 16-18 år. En bra mix helt enkelt.

Att tippa resultat är omöjligt faktiskt då jag inte sett Fröjered sen ifjol och då var de jävligt bra offensivt och riktigt dåliga defensivt, men de har fått Christian Qvist i mål från Mullsjö (SSL) så det har gjort att de inte släppt så mkt mål på försäsongen, återstår att se om vi kan spräcka hans nolla imorgon torsdag.

Kanske någon vill tippa, skriv en komment i så fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0