Summering omg 1 div 1 södra dam.

Att Östra bara reggat 8 spelare var inte hela sanningen då de ställde upp med fullt lag (2 femmor). Matchen utvecklades att Kalmarsund hade mest chanser men vid 3-0 ledning började slappna av och inte gick fullt ut i närkamperna och då började Östra äta sig ikapp och i tredjeperioden vid ställningen 4-4 drabbades först Östra av en utvisning och höll tätt men när de fick spela PP så tog de ledningen med 5-4 och höll ut och tog 3 poäng. Rättvist?? Nej inte enligt min "källa" som såg matchen men det är lite typiskt för lag som kommer från div 2 att de inte är lika rappa när lägena kommer och kladdar en extra sekund med bollen istället för att trycka dit ett direktskott, något man också såg mellan Fröjered och Hovshaga men mer om den matchen senare.

Jag lyfter på hatten och gratulerar Östra som tog 3 fina poäng och visade mig och alla andra "experter" att de kan allt ställa till det, de har ett helt okej lag när alla är friska, men får de någa borta blir det tufft då de har en så tunn trupp.

Östra - Kalmarsund 5-4     Davids tips 2-4, Filipssons tips 1-5

SödraDal - Warberg 3-3  Davids tips 4-6 Filipssons 3-7

Malmhaug - Älvstranden 1-7 Davids tips 1-8 (ruggigt nära) Filipssons 4-7

Olofström - Tvååker 6-2 Davids tips 11-3 Filipssons 6-1 (ruggigt nära)

Pixbo - Ale 9-4 Davids tips  7-2 Filipsson hann ej tippa.

Fröjered - Hovshaga 5-1 Davids tips 6-5 SD Filipssons tilps 6-4

Mer om den matchen senare.



Summering då i tipskampen:

David 3 rätt av 6. Inte alls bra.

Filipsson 3 rätt av 5 helt okej.


Omgångens skräll måste ändå bli Östra som tog 3 poäng mot laget de flesta tränarna trodde skulle överraska i en intervju. Annars ganska väntade resultat, kanske trodde många Warberg skulle vinna rubbet men oavgjort mot SödraDal borta är inte så dåligt ändå.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0