Spännande eurovision-semi!

Då menar jag när man skulle få reda på vilka finalisterna var, en efter en så visade dem länderna och med ett land kvar så trodde vi nog alla på svenskt fiasko och det hade inte alls vart underligt i så fall då Saades framträdande och sång lät klasser bättre i den svenska finalen. Det känns som om tekniken inte är helt 100 i Tyskland, himla konstigt egentligen.

Han behöver nog allt snäppa upp timingen med kamrorna ett hack och de bör kolla ljudet för sången kändes inte alls så bra, men de har ju ett par dagar att jobba på det för med en sådan bra låt så vore det ju kul om allt klaffade tekniskt.

Man börjar höra om lag som börjar sin försäsong med träningar och träningsvärk och allt vad det innebär, själv så dömer jag fotboll och får en riktigt bra konditionsträning via det, 90 minuter löpning brukar bli runt 9 km-1.1 mil någonstans i en normalmatch och det brukar vara ca 3 matcher i veckan.

Ställde mig en fråga för någon dag sedan. Hur är suget att köra igång en försäsongsträning och ladda för att vara tränare nästa säsong efter att ha pratat med lite tränarkollegor osv??

Mitt svar blev noll, det känns riktigt bra att inte ha en massa måsten hit och dit och vara uppbokad på massa saker, i höst ska jag spela själv och ha roligt om det blir i korpen eller i Fröjered herr eller något annat lag det märker vi. Innebandy är fortfarande för roligt för att sluta med.

Just det semetern är bokad, en minisemester i min hemstad Alingsås, det kan inte bli bättre än så, folk skriver på facebook om resor till thailand, england, spanien, danmark mm och det lockar inte mig så mycket måste jag säga. Visst det var kul förr men att knö på ett trångt flyg med 2 småbarn, nej tack ifjol åkte vi med Olivia då hon fyllde 1 år och det var väl okej på Mallorca men att semestra i Sverige är oslagbart och speciellt Alingsås som är så vackert, man saknar det verkligen nu när man flyttat därifrån. Även Tidaholm är en vacker stad så det blir att ta det lugnt hemma också och inviga altantaket som ska byggas, det blir ett lyft för huset.

Lycka till i spåren alla innebandyspelare som kämpar där och till Boråsarna ha det trevligt vid grillen. :)

Kommentarer
Postat av: silly season

Tvillingarna Lindgren från Köping är klara för Falun. Stor förlust för Köping.

2011-05-14 @ 20:23:29
Postat av: David K

Är det 100 % bekräftat?

2011-05-14 @ 22:14:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0