Poängdrottning från div 1 södra till eliten!

På tal om poängdrottningar så har Olofströms målfarliga forward Louise Wickström som vart jagad av bl a Pixbo i några år tagit klivet upp i eliten och självklart så ska de bästa spela i eliten. Täby blir ny klubbadress där även Sara Attermo från div 1 laget Täby gått. Nu har de 2 nya poängdrottningar från div 1 i laget och kommer kunna hota på allvar, på köpet fick de också Lina Örkner även hon från Olofström som hakade på Wickström till Stockholm.

Min gamla klubbkamrat från Sveiva i Norge Linnea Lexe kan bli historisk nu när hon gått till Djurgården om hon vinner sm-guld då hon vann guld när vi var i Norge samt att hon vann guld i Schweiz och nu då ska hon spela i Djurgården, 3 klubbar och 3 guld vore inte fel, jag som Djurgårdare håller alla tummar för Linnea som är en duktig målvakt med en aggressiv och modern stil. Även hon en före detta Olofströmstjej. Kommer bli en match i matchen om hon får stå mot Täby där hon får möta sina gamla lagkamrater.

Det känns i alla fall som om Olofström kommer känna av ovan nämnda spelarförluster.

Enligt Köpings hemsida ska den hårdskjutande rightaren Lina Ekermalm spela med Warberg nästa år, får se hur hon hanterar Curt Söderströms 5 dagar i veckan träningsschema, inte alla som fixar det. Fixar hon det så kommer hon nog få upp sin fysiska status och det kan göra henne gott då jag tyckte hon var ganska orörlig i år mot året före. En sak är säker, Warberg ser mycket starka ut och är fortfarande min favorit till att ta div 1 södra i övrigt känns serien mycket öppen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jenny Lilliehöök (Olofström) till Endre

2011-05-22 @ 17:32:35
Postat av: David K

Ja just det, dock ingen överraskning då hon bytt klubb varje år sista 3-4 åren om jag inte minns fel eller??

2011-05-22 @ 20:30:40
Postat av: kocken

ser att johan gustavsson tycker att du körde utan spelide gångna säsongen

2011-05-22 @ 21:36:28
Postat av: David K

Ja men det skrev han nog för han var sur för jag påpekade att de körde med "spring innebandy" vilket 9 av 10 tränare skulle hålla med om bara du ställer frågan. Vi försökte spela bra utan att despereatspela och följde en gameplan. Skulle säga tvärt om att vi istället var rätt så lättlästa men kanske Johan inte såg det, vad vet jag, vi gick från att ha varit ett "springlag" precis som Hagfors till ett bollspelande lag i alla fall.

2011-05-23 @ 15:12:52
Postat av: Anonym

Intressant läsning om IBF Göteborg.......http://snurrfinten.wordpress.com/

2011-05-23 @ 16:36:40
Postat av: David K

Tragiskt om IBF Göteborg får lägga ner samt att det går rykten som vanligt att Älvstranden är så gott som bankrutt. Dock är jag inte förvånad på hallhyror på runt 500 kr i timman på vissa anläggningar och att ha runt 70-80 kr i timman som i Tidaholm skulle många kunna göra mkt för i Göteborgsområdet. Sedan har innebandyn inte så lätt att få sponsorer, de tampas med Frölunda Indians och de allsvenska klubbarna mm.

2011-05-23 @ 19:50:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0