Kontraktet klart!!!

Min egen uppladdning inför Hammarbymatchen började väl inte bäst. Min stora dotter åker på någon form av magsjuka och kräks all over the place och även över sin pappa så det blir att torka spyor hela kvällen. Blir även en tripp till K S S i Skövde (sjukhus) för att se att hon inte fått hjärnskakning då hon fallit bakåt på sin bobbycar men det var lugnt så det var nog bara vanlig magsjuka. För att inte smitta ner hela laget så var det bara o stanna hemma och försöka hålla sig lugn vid datorn och följa Rönnby ungdom mot Råsunda. Det blev en rolig start på den för Råsunda visade moral och tog lednignen med 3-1 efter första. Efter 2 perioder stod det 4-4 och mina fingrar var korsade för Zunda och det visade sig hålla då de vann med 6-4. Mitt bragdguld går till Råsundas damer som fightar till sig en seger mot ett lag som måste vinna när de själva redan åkt ur div 1, sådant kan ni ta med er för resten av er innebandykarriär för det är inte många lag som gjort det ni gjort idag tjejer(och tränare). All respekt får ni av mig för det.

Vi själva hade fått en drömstart där laget spelat riktigt bra och ledde med 3-0 efter första och även haft 3 skott i stolpe/ribba så det kunde vart ännu större siffror. Hammarby kom ut som ett nytt lag i andra och spelade upp sig men perioden slutade 1-1 och i sista så reducerade Hammarby men FIF gjorde viktiga 2-5 och höll undan och vann med 3-5. Detta betyder nytt div 1 kontrakt och det är man mycket nöjd med, något jag på förhand nästan inte vågade hoppas på när vi drog igång i augusti med ett mkt ungt oruttinerat gäng.

Men de unga har växt och blommat ut och gjort det riktigt bra och de äldre har tagit ett bra ansvar.

Känns i alla fall som att hänga kvar i denna tuffa serie då hela 4 lag av 12 åker ur är riktigt bra, speciellt då vi blev av med flera ordinarie spelare som kapten Linn Bergström, Lilly Djurberg och Märta Svensson alla 3 riktigt bra spelare samt några till som lade av. Det blev heller inte lättare när skarpskytten Mikaela Spaak gick sönder och missade hela säsongen när korsbandet gick av i september.

Vill passa på att tacka alla engagerade i Fröjered samt publiken, den bästa publiken man kan ha.

Nu har även skattkärr chansen när de möter Köping, poäng där o även de säkrar kontraktet, mer om det senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0