Telge tappar 2 klasslirare!

Så här står det på innebandysajten.se

http://www.innebandysajten.se/huddinge-varvar-duo-fran-telge/

Frågan är vilka nya spelare Telge kan få som kan ersätta de 5 som lämnat för Elitserien. Kanske ett mellanår för Telge?

Kommentarer
Postat av: Björn

Skönt, då kanske dom inte blir lika överskattade i år. Vann dom kvalet eller hur var det?

2011-06-05 @ 22:45:46
Postat av: David K

Telge förtjänar att få spela i Elitserien, vinner man div 1 så ska man få chansen. Nu hade de 2 uddamålsförluster mot Sala och det är små marginaler i kval. De var utan tvekan div 1 mellersta´s bästa lag och absolut inte överskattade.

2011-06-06 @ 18:31:53
Postat av: Björn

En plats i Elitserien är inget man förtjänar, den spelar man sig till. Bäst när det gäller, det var inte Telge, inte konstigt när dom vann den svagaste av div 1 serierna. Din kompis den där Gösta klagar i sin blogg på att Telge blivit en plantskola till Elitserien, men säg go dag då! Skall Elitserieklubbarna hämta sina spelare från div 3 eller?

2011-06-07 @ 18:14:53
Postat av: David K

Björn du är nog den enda i hela Sverige då som inte tycker div 1 segrarna ska gå upp. Det är ju så här att visst är det naturligt att elitklubbarna värvar från div 1, men de ska också göra det på rätt sätt, spela med öppna kort och betala för sig. Det borde vara som i fotbollen, utbildningsbidrag till moderföreningarna, alternativen är långa kontrakt på alla spelare.

2011-06-07 @ 21:01:31
Postat av: Rosten

Björn. Förstår att du har lite svårt att läsa, du har ju missat mitt namn. Men om du lyckas stava dig igenom mitt inlägg så skriver jag faktiskt:Givetvis tycker jag det är kul att ”våra” tjejer har fått en så bra utbildning att de blivit elitseriemässiga men det hade förstås varit roligare om vi kunnat erbjuda dem ett elitserielag på ”hemmaplan”.Så jag har inget emot att duktiga tjejer tar steget upp i elitserien. Men som sagt det skulle varit roligt om vi kunnat erbjuda dem det i Södertälje.Det jag tycker är lite tråkigt är att man inte får möjlighet att jobba med ett lagbygge en längre tid.Tänker som du David, det kanske är dax att sätta en prislapp på tjerna. Inte för att hindra dem utan mer för att skapa resurser för att kunna jobba med nya talanger.Södertälje med omnejd har så många duktiga tjejer att ett lag i elit inte är någon omöjlighet om vi lyckas få till ett samarbete.

2011-06-08 @ 08:45:20
URL: http://blogg.innebandymagazinet.se/rosten/
Postat av: Caroline

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din blogg, men jag är glad att jag gjorde det :D. Prenumererar nu på din blogg på BlogLovin'!

2011-07-13 @ 17:20:33
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0