Vinst mot Lerum i träningsmatchen!

Lerum började piggt och tog ledningen och lagen följdes åt till 3-3 då vi ryckte ifrån till 5-3 efter första 20 minuterna var färdigspelade.

I andra så reducerar bortalagets bästa spelare Nicole Karlsson (3 mål) på en tvättäkta zorro, riktigt snyggt faktiskt, tror det är första gången jag sett ett zorromål av en damspelare, men det höll högsta klass och jag vet att det inte var hennes första denna säsogen även om det var det första i år. :) Lerum får en utvisning och vi får inte till vårt pp direkt men får ändå iväg ett bra skott i krysset och sen drar vi ifrån i perioden till hela 9-4.

I tredje mattas tempot av och matchen slutar 10-4.

Lerum är ett bra div 2 lag, men det är ändå rätt stor skillnad på div 2 och div 1 det såg man i bolltempot bland annat. Det var en bra träningsmatch att få med en hel del heta närkamper som det ska vara och domarparet Martin Jonsson och Jonas Gustavsson från Lidköping, var som alltid bra.

Målskyttar: Angelica Högberg 3, Anna Nordmark 3, Jennifer Johansson 2, Annie Storm 1 och Sofia Häll 1.

Vi vill tacka Lerum för matchen och önska dem lycka till i jakten på en div 1 plats.