Förlust mot Rönnby Ungdom!

En bra första period sedan två mindre bra perioder slutade med en snöplig 4-5 förlust och som vanligt i våra uddamålsförluster så kommer sista målet med ett par minuter kvar.

Rönnby spelar smart och utnyttjar 4 misstag till mål och det kostar oss matchen. Det var inte så svårt idag att erkänna att gästerna var det bättre laget faktiskt även om kanske oavgjort låg nära till hands som matchen utvecklade sig, men skulle något lag vinna så var det dem.

Nya tag i veckan och ladda inför nästa match som är mot Hammarby.

Målskyttar var Anna Nordmark 2 samt Karin Johansson och Johanna Johansson.

Bästa spelare idag var Anna Nordmark och Karin Johansson som båda spelade bra och vann mycket på sin starka fysik.

Även en bra domarinsats av Mikael Magnusson och Patrik Limé som höll samma nivå matchen igenom och den kändes lagom då man fick använda kroppen vilket man ska i div 1.

Får tacka arrangemanskommitén som gjorde ett bra arrangemang med cheerleaders, trummor och clowner som höll igång publiken, som natt och dag jämfört med en del bortamatcher med närmast sörjande, tror nog att Rönnby uppskattade lite drag på läktarna som de ca 225 drog igång.