Rolig diskussion!

Måste bara återberätta lite av en mycket rolig diskussion som går/gick på facebook, ja facebook är ett forum där man kan snacka skit och alla fattar inte att det är mycket ironi och så där, vissa personer ska alltid lägga sig i och komma med korrekta analyser (som de själva tror och alltid tycka tvärt emot andra).

Diskussionen handlade om att en kvinlig polis skulle bära slöja till sin uniform, då har vi en sida som tycker absolut inte och man ska anpassa sig och ta sig an sederna i det landet man bosätter sig i. Andra sidan hävdar att vi i Sverige har religionsfrihet och alla får välja osv. Samma diskussion var för några år sedan om en busschaufför som fick sparken när han vägrade ta av sin turban på jobbet.

Det känns lite som sandlådenivå, båda sidorna hade ju sina ståndpunkter som verkade rätt okej så sett men det roligaste var när ena sidan började om jag startar en Starwars sekt så ska jag ha stormtrooperhjälm till min polisuniform och sen kom det lasersvärd och grejer och det var riktigt roligt.

Sedan ska vi inte glömma NakenJanne som också kom in i diskussionen, hur vet de fan men det var i alla fall jävligt roligt. Kan det vara så att NakenJanne är sektledare för naturisterna, ja inte vet jag.

Vad jag själv tycker orkar jag inte dra upp här o nu men det var kul att höra när det gick så långt som det gjorde.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0