Parodin har startat, DAM-VM ett skämt!

Då var cirkusen igång igen, dam vm i innebandy, Sverige börjar mot Japan och vinner med 23-0. Jättebra jobbat, måste vart en taktiskt triumf för coacherna.

Pinsamt är snarare ordet. Imorgon väntar USA, hade de haft 10 st Michelle Linnhart (Vänersborg) så hade det säkert blivit en bra match men tippar på 18-1 eller något sådant där. Är det någon i hela Sverige som tycker dam vm är spännande, förutom ni som har släkt eller kompisar som är med och spelar. Jag såg de flesta matcherna i förfjol på internet när Sverige spelade och det var ingen rolig innebandy för fem öre, ingen kamp direkt utan ett powerplay i 60 minuter. Får väl hoppas att de andra länderna kan få några bra matcher sinsemellan.

Vill ni se matcherna kan ni kolla på denna sidan.  

http://www.wfc2011.ch/streams


Kommentarer
Postat av: Robban

Hej vet du vart man kan streama dam VM?

2011-12-05 @ 20:49:24
Postat av: Filip

Hej, Håller faktiskt inte alls med dej :) Undantaget fotbolls VM så har väl i princip alla lagsporter med en massa blåbärsnationer! Ge innebandy VM max tio år till, så är det bättre konkurrens där än vad det någonsin kommer bli i t ex: Hockey. Där har man spelat VM i typ 60 år och det är väl fortfarande bara en handfull nationer som är nått att "hänga i granen" :)Det här är enda sättet att bredda sporten internationellt. Sverige skall gå i fronten för en bred utvecklingen världen över. Det gör vi genom att visa upp ett spel och en proffsigthet som de andra länderna kan ta efter och utveckla efter sin förmåga :)Såg förresten en alldeles fantastisk spännande match streamad ikväll mellan USA-DANMARK 5-6. Visst det var väl inte den bästa kvaliten på spelet, men det var ändå riktigt kul :)

2011-12-06 @ 00:32:05
Postat av: David

Ja alltså matcherna mellan de "sämre" länderna är ju kul att de är jämna, men det hade ju vart bättre för alla om de seedat de bästa lagen och de sämre fått spela en kvalomgång för hur roligt är 23-0 egentligen?

2011-12-06 @ 13:23:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0