På silly season lite nytt, lite uppdaterad!

Det har varit extremt lugnt på silly season i år, i alla fall har jag inte hört några smaskiga nyheter alls faktiskt förutom att det nu är bekräftat att fröken Hadelund ska testa eliten med Jik och lämnar Östra. Det märks att man bor längre bort från Göteborg nu då det brukar surras mycket i den regionen, tror nog jag ska fiska lite bland kompisar och höra efter vilka som provtränar med vilka.

Vet också att Fröjereds damer haft några intressanta på provträning och några till ska komma, får se hur det slutar, Fröjered som är en attraktiv klubb att spela i på flera sätt, ett är ju att man får spela inför en stor hemmapublik och det är ju mycket mer inspirerande att spela inför 200 än närmast sörjande på 50 pers, bara det är ju värt en del. Vi höll faktiskt jämna steg med Pixbo i publikligan när de ledde dameliten, vet inte om det var vi som var jättebra eller om Pixbo var dåliga, kanske en kombination....

Vet någon mera om silly season så skriv gärna en komment.

Från Göteborgshållet var det väldigt lugnt, även i Vänersborg såg det relativt lugnt ut, några spelare som provtränat och någon som inte bestämt sig vilket är naturligt då man rasat ner en division men det ser ändå ut som om förvånandsvärt många stannar kvar i div 2, mycket överraskande enligt mig då många har ambition att spela på en hög nivå men får de behålla laget har de stora chanser att gå upp igen.

Från Stockholmshållen är det cirkus som vanligt och tyvärr fattar inte alla klubbar (på hög nivå) att man ska ringa eller maila spelarnas förening utan de ringer hej villt till spelare, när ska innebandy bli en seriös sport, att sitta och förhandla kontrakt med spelare utan att ta kontakt med spelarens förening är respektlöst tycker jag även om de har utgående kontrakt. En sak är att kika läget t ex skulle du vara intresserad av att prata med vår förening i så fall tar vi kontakt med din nuvarande osv, men att mer eller mindre få spelare att skriva kontrakt är surt som fan. Hoppas alla ni spelare inser att det är fel och bojkottar de föreningarna som jobbar så. Detsamma med att låta spelare provträna utan att meddela deras förening, värsta var ifjol då en grannklubb hade en av våra fd spelare som skulle lira träningsmatch utan att de talat med oss, det roliga var att hon skulle spela mot oss, pajasnivå säger jag bara, men sådant straffar sig alltid i längden.

Lite tur ändå att man har tagit semester på obestämd tid som coach så man inte behöver bli upprörd på alla jävla tomtar som håller på, men de som går bakom ryggen och svinar brukar ALLTID FÅ TILLBAKA MED SAMMA MYNT, jag säger bara Karma.

Kommentarer
Postat av: Gissa det ?

Tänk vad rätt du har David. Många som inte vet hur man sköter spelarkontakter.Obekräftat rykte: Charlotta Hjort och Lilly Djurberg provtränar med Fröjered, men JIK vill ha Djurberg ! Vad väljer hon ?

2011-04-13 @ 08:51:40
Postat av: Anonym

Hedelund har skadat knät

2011-04-13 @ 19:58:20
Postat av: !

Vet vem du syftar på, David. ÖSTRA !!!! Där sitter ett gäng klantskallar och sköter spelarkontakterna. Synd att det ska ta ett år för spelarna att förstå detta.

2011-04-14 @ 15:17:46
Postat av: Björn

Finns det någon regel att man måste kontakta klubben?

2011-04-14 @ 15:45:33
Postat av: David Karlsson

Björn det handlar framförallt om RESPEKT men det är ju så att spelarna tillhör klubben de senast spelade seriematch för och där de har licens. Det är en gammal oskriven föreningsregel man kan kalla det "gentemens agreement" om du förstår vad jag menar. Om alla klubbar skulle skita i det skulle det vara vilda västern, du kan ju själv tänka dig det. Speciellt på hög nivå ska man hålla på det, kalla det folkvett(sportvett).

2011-04-14 @ 20:54:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0