Grattis Storvreta ni var verkligen bäst!

Hatten av för båda finallagen som bjöd upp till den bästa finalen som någonsin spelats. Vi såg spelskickliga klapp klapp spelade Storvreta mot löpande krigande Warberg där det bästa laget (enligt mig för det är ju jag som skriver) vann.

Men vilken otroligt dålig taktiskt förberedelse av Warberg, hur många tv-matcher har vi sett Storvreta i år, hur många gånger har vi sett Hannes Öhman bomba in sina skott från vänsterkanten och hur många gånger släppte Warberg honom ensam idag? Ja ni som såg matchen vet, riktigt dåligt Warberg att inte göra läxan eller så otroligt huvudlöst att glömma av det ett antal gånger varav 4 mål kostade det. Deras pp variant såg vi mot Caperio/Täby ändå sitter 4 wicare i knät på Sjögren och Öhman kan tacka så mycket och omarkerad panga in ett lätt mål.

Sedan gör Vretaledningen årets miss taktiskt, de skickar in sin gamla industriback Örjan Skogsström som är bra i närkamper men har 0 känsla att lägga en avgörande straff. Holtz som är en skyttekung och gjorde ett snyggt mål i slutet av matchen kändes given, varför fick inte han lägga? Ville han inte själv, knappast han om någon älskar att avgöra och hade troligtvis gjort det. Nä Örjan som straffskytt, ett dåligt aprilskämt.

Synd att domarparet som var klockrena "blundade" när Kohonen fick en tryckare i sudden, även Conny Westerlund säger den tar 9 av 10 domare och han brukar inte direkt vilja ha utvisningar, regler är regler och den såg helt solklar ut faktiskt men det är tufft o döma såklart, bra insats ändå.

Bra publiktryck som Warberg vann även om Storvretas fans bjöd till bra.

Tack så mycket för innebandysäsongen, vila nu alla innebandyspelare för snart så börjar försäsongen, den roligaste säsongen eller? Fuskar man så märks det i höst och kom ihåg att köra knäträning, det känns som vi sett för många knäskador under säsongen, bara i Fröjered åkte vi på 2 st, inget roligt så träna bra tjejer och killar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0