Förlust i ännu en tight match!

Efter 2 perioder var ställningen 1-1 och i första hade Jik mest chanser men i andra var vi det klart bättre laget och skapade mkt chanser men tyvärr rullade inte bollen in mer än en gång då kapten Nordmark dunkade in bollen i ett 2 mot 1 läge.

I sista perioden tappar vi lite av fokusen i försvaret och Jik kan göra ett par lätta mål då vi missar markering och sen när vi klev på kom ett par till. Sett till föregående matcher så är det ändå en bra insats, vår andra period var riktigt bra och flera spelare var riktigt bra, den som mest imponerade idag var Mikaela Svensson, 15 år gammal men spelade som om hon var 20 år och vann allt defensivt idag, riktigt kul att se, blir inte hon given i distriktslaget så är jag mycket förvånad då de borde ta hela vår 3e lina med Svensson, Falk och Lundgren då de får en samspelt bra kejda.

Det mest negativa med matchen var 3 skador, då Mikaela Spaak tvingades åka till akuten med en ordentlig knäskada, förhoppningsvis är inget brutet men det såg inte bra ut. Johanna Johansson har återigen brutit näsan efter en armbåge som hittade hennes näsa. Karin Johansson kände av sin gamla skada och tvingades också utgå.

I och med dessa skador har vi lämnat återbud till Östra och kommer inte spela mot dem på onsdag då vi har en tunn trupp och helt enkelt inte vill riskera mera skador, vi kommer spela sista träningsmatchen nästa söndag mot Vänersborg om inget oförutsett händer.

Såg att Lockeruds damer fick storpisk hemma av Warbergs damer med hela 2-8 så vår förlust med 4-14 på bortaplan mot Warberg inte var så konstig ändå... Vinner inte Warbergs damer div 1 södra är jag förvånad, av de lag jag sett i år i div 1 är inte något i klass med WIC....