Div 1 reflektion mellersta och södra omg 1.

Jaha storfavoriten Warberg föll men det var med uddamålet hemma mot Olofström som ändå vann serien ifjol så kanske inte direkt skam för det. Såg att Warberg hade 10-4 i skott i sista men spelade ändå 1-1 i perioden, och ibland så vill bollen inte in. 352 personer hade hittat till hallen och det är toppnoteringen i helgen.

När vi talat publik måste endast 160 i Göteborgs derbyt vara ett bottennapp, att klubbarna kanske inte har så mkt publik i vanliga fall kan man ju förstå då det bjuds på mkt idrott i Göteborg men ett derby är ett derby och då borde ju de innebandyintresserade dyka upp, kanske klubbarna skulle jobba tillsammans istället och dela på entrepengen och på så sätt öka intresset. Nåväl, ändå när man ser div 1 lagens publiksiffror så matchar de många elitserielag och det är positivt att div 1 drar folk. Även Skånederbyt (Södra dal mot Engelholm) var skralt värre 103 personer är inget att skryta med.

I mellersta var det inga direkta skrällar, de förmodade seriefavoriterna Köping och Telge visade direkt att de är att räkna med.

I södra så var det heller inga konstiga resultat direkt, känns ändå som det kommer bli många täta matcher, en spännande säsong att vänta alltså.

Bäst i Mellersta var: Köping (som vanligt mkt folk) 241, Fröjered 221 och Hagfors 215, kul med 2 nykomlingar som kan dra publik i mellersta.

Bäst i södra var: Warberg 352, Vänersborg 165, Älvstranden 160

Känns som om Jönköpingsderbyt kan locka fullt hus när JIK och Östra möts då båda lagen vann i premiären, hade själv gärna kikat den men vi ska till Hagfors och spela, smart på förbundet att lägga en match mellan 2 lag det skiljer ca 30 mil på en vardag, där har verkligen någon tänkt till på lagens bästa.....

Ska kolla igenom tipstävlingen ikväll mellan mig, Rosth och Nille, känns som jag just nu ligger sist, men men måste ju ge grabbarna ett försprång om vi ska köra de första tre omgångarna eller något sådant, inget bestämt får se hur vi gör.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0