Vinst mot Damlaget!

Vi ledare med hjälp av styrelse hade utmanat damlaget på match som de genast tackade ja till, en hel del avhopp på grund av sjukdom, skola med mera gjorde att tjejerna fick ihop 9 + mv, vi fick ihop 10 + mv.

Matchen slutade 7-2 och nyckeln till segern var mycket klubbens ordförande fd div 2 målvakten Anders Holmkvist som räddade många bra skott, annars var u-damcoachen Tobbe het med 3 mål och våra tjejer Annica Holm och Malin Nilsson Wilhelmsson satte var sitt mål och visade upp ett bra spel och hade de velat hade de kunnat haka på nästa års försäsong och slåss om en plats i truppen. Själv så blev det inget mål och är lite besviken över det men det var kul att spela match och man kommer få problem att gå upp ur sängen, det märks att man är 36 år och helt otränad, tänk att kondis är en sådan färskvara.

Tack alla som var med och Beka för dömningen och Anki för speakerinsatsen och de 7 på läktaren.

Vill också passa på att önska Sofie, Belinda och Johanna lycka till på SM där de representerar klubben i Västergötlands distriktslag som vi för övrigt mötte med ett mycket decimerat lag och fick stryk i helgen, tror det var 6-3 eller något sådant.

Kommentarer
Postat av: Bogge

David,36, vad är det? Kom igen när du är 55...;o)Torslanda slutade 7:a i sexan, efter en svag höst och en klart bättre vår. B-laget klarade sig kvar i korpeliten efter första säsongen däruppe. Får se om det blir någon fortsättning, b-lagsspelarna talar om att börja om i fyran, och bryta sig loss helt från A-laget. Jag vill förstås fortsätta i A-laget!

Kiwi var och tränade med oss igen, mest för att komma igång. Han verkade vara rätt trött på killarna i Zenith nu, efter alla år som tränare. Blir det nå't med dej och han kanske...? Ny klubb, ny utmaning!Hmmm?

2010-03-30 @ 22:50:27
Postat av: David

Ja kan bli något nytt ev, du får läsa närmsta dagarna säger inte mera nu....

2010-03-31 @ 00:07:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0