Uppladdning innebar målkalas!

2 träningsmatcher spelades för att komma igång efter juluppehållet där vi ändå tränat på bra under uppehållet.

IBK Vänersborg - Fröjereds IF (1a i div 2 vg) 9-3

IBK Vänersborg - IBK Lidköping (4a i div 2 vg) 12-3

Första matchen var en bra värdemätare då Fröjered är ett lag som spelar med högt tempo och intensitet, vi lyckades med vår plan även om vi hade flyt i första perioden när de hade 2 ramträffar och hade övertaget första tio minuterna, att det stod 4-0 på tavlan efter första perioden var väl inte direkt rättvist sett till spelet men det handlar om att förvalta chanserna till mål. Ju längre matchen gick desto mer tog vi över och vinsten var inget att snacka om men däremot var siffrorna lite väl stora.

Lidköping är ett lag som gått tillbaka mycket om man jämför när jag själv mötte dem som tränare för ett antal år sedan, de har mycket att jobba på helt klart och var inte alls i nivå med Fröjered, de saknade säkert några spelare för de kom med 9 utespelare så det hade nog en del med det att göra men i vilken seriematch har man hela truppen att tillgå? Även Fröjered saknade några spelare ska sägas, mot Lidköping mönstrade vi 2 unga talanger från div 3 truppen (var tänkt fler men blev sjukdom) som gjorde det mycket bra och de som inte fått så mycket speltid i div 1, vi hoppas på att de unga fortsätter att utvecklas så vi får upp fler i vårt div 1 lag i framtiden.

Det är ett lag med bra självförtroende som åker upp till Örebro på söndag för att möta serieledarna på deras hemmaplan på söndag, vi ser fram emot det och hoppas serieledarna får ihop mycket publik och ett bra matcharrangemang.

Tack till dagens motståndare samt domarparet Peter Jaeger och Sven Persson som var mycket bra i 2 relativt snälla matcher.

Målskyttar håller vi för oss själva och bjuder inte våra motsåndare på den statistiken. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0