Uppkäkade av hundarna från Kumla!

Riktigt så illa var det väl inte men vi kom inte igång förrän in tredje perioden och då hade hundarna en 5-2 ledning och vår reducering kom inte förrän efter ca 12 minuter och hemmalaget kunde reda ut vår forcering.

En ganska jämn första period där Belinda gör 1-0 och sitt första a-lagsmål på en spelvändning där hon skjuter på en back och in. Sen missar vi 2 gånger om i slottet och går till pausvila med 1-2. Andra perioden är nog vår sämsta på riktigt länge och även om Melkersson gör 2-2 efter mindre än 1 minut så missar vi gång på gång i försvaret och Kumla kan göra 3 raka mål vara ett var riktigt snyggt, skott i bortre från kanten de andra var återigen markeringmissar i vårt försvar.

Bodin reducerar i mitten på tredje men närmare än 3-5 kom vi inte utan Kumla får sätta 6-3 i tom kasse i slutsekunderna, snöpligt men sant vi fick åka hem med en förlust.

Kumla kämpade och slet och gav inte mycket gratis defensivt och det var nyckeln till deras seger. Synd att det inte var mer än 43 åskådare när matchen skulle dra igång, i slutet hördes de tappra dock väldigt mycket och hellre en liten skara som hörs än många som är tysta skulle jag ändå säga. Återigen bra domare som tillät kamp.

Vill också tacka Kumlas ledning för fikat före matchen, trevligt att snacka lite "skit" med trevligt folk.

Filmsekvenser samt intervjuer efter matchen.