Helgens matcher!

Dessa matcher spelas till helgen och hur kommer det att gå, jo lite mer svårtippat denna omgången än förra.

2010-01-16


Köpings IBF - Pixbo Wallenstam IBF Se matchinfo
Surte IS IBK - Örebro SK IBK Se matchinfo
IFK Kumla IBK - IBK Vänersborg Se matchinfo
2010-01-17


Köpings IBF - Linköping IBK Se matchinfo
Skattkärrs IK - Marstrands IBK Se matchinfo
Nykvarns IF - Pixbo Wallenstam IBF Se matchinfo


Match 1. Riktig rysare men gästerna har inte med flera riktigt bra spelare denna match och får nog stryk av Köping. Tips 6-4.

Match 2. Surte har ändå tagit nästan alla sina poäng hemma så de kanske kan stå emot lite men i långa loppet så kommer Örebro vara starkare, tror det blir tight halva matchen för att sen gästernas tre linor kommer trycka ner Surtes 2 som helt enkelt inte kommer orka. Tips 2-7.

Match 3. Kumla och Vänersborg, vi  kryssade senast och det blir nog tight o tufft igen, dagsformen avgör men vi har en plan för ett "prisonbreak" :) .

Match 4. Köping dagen efter Pixbo mot Linköping som vilat sig i form blir nog tight 4-4 tror jag.

Match 5. Skattskärr mot Marstrand som verkar ha gett upp på nätet, synd för Marstrandsbloggen var en av de bästa tycker jag, kom igen och skriv mer på den, jag tror på skräll denna gång. Tips 4-4, 5-4 SD

Match 6 Nykvarn mot Pixbo. Ja Nykvarn ni borde ju käkat taggtråd i veckan efter utskopningen sist och förhoppningsvist läst på hur Pixbo lirar för stoppar man inte deras "pixbolir" så kan det gå riktigt illa för Pixbo är seriens bollskickligaste lag och de kan man inte "lira" mot, där måste man kriga och "ta lite smällar" annars kan man lika gärna kasta in handduken direkt. Tips 5-5.

Återstår att se om man fick något rätt, hoppas på bra matcher och att det kommer mycket publik för innebandy ska upplevas live. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0