Arbetsvecka i Göteborg!

Denna veckan blir det arbete i vår butik i Göteborg då jag vikarierar som butikschef där så det blir bloggtid på torsdag efter vår träning. Blev lite skraj på måndagens träning när en spelare fick åka ambulans efter en otäck krock med 2 spelare, men det verkar ha gått bra som tur är. Det visar också att på våra träningar är det ingen som viker sig och det brukar smälla bra i duellerna vilket är bra även om denna gången blev lite olyckligt dock var det ingen hård smäll utan en olycklig omständighet. Vi hoppas kunna få tillbaka några skadade/sjuka spelare så vi kan köra på fullt mannskap igen på träningarna för kvaliten sjunker avsevärt när inte alla är igång. Match hemma söndag mot Köping, ska bli kul för de är det enda laget jag inte sett än då jag arbetade och inte hade möjligthet att åka med på deras hemmamatch, men kul ska det bli att återigen ha match i vår "Vänersborg" och hoppas på över 200 som vi hade senast mot Nykvarn då ingen kan ha blivit besviken.

Snacka om att vår serie har blivit ett "getingbo" runt det nedre strecket, kul för i princip alla matcher kommer att gälla något. 5 omgångar kvar, ska försöka tippa på fredag vilka som kommer hänga kvar och åka ur, blir inte lätt o tippa det. Någon som har något förslag, skriv en kommentar.

Kommentarer
Postat av: Foxtail

Vild spekulation:

En matematisk analys ger vid handen att det kommer att behövas ca 25 poäng för att hamna över strecket.Detta förutsatt att jämnheten i resultaten håller i sig.

Vilka lag klarar detta?

Örebro och Köping redan klara, Skattkärr i princip också klara.

Kumla bör ta minst 5-6 poäng och når fast mark. Sen blir det spännande.

PW kommer att ta 6-8 poäng på återstående matcher och klarar sig knappt över strecket. Detsamma gäller för Vänersborg.

Linköping klarar 6-9 p, samma för Nykvarn. Mötet mellan dem blir helt avgörande för vem av dem som får kliva av Div 1.

Surte klarar inte att ta tolv poäng och Marstrand avhängda för länge sedan.

2010-01-20 @ 19:42:41
Postat av: David

Foxtail, bra skrivet men kan du inte skriva vilka DU TROR klarar sig ge oss en gissning.

2010-01-20 @ 20:22:42
Postat av: Foxtail

Har inte sett Linköping, men Nykvarn spelar bra innebandy. Kan de fixa lite vassare avslut så tror jag att de har stor chans att klara kontraktet, speciellt med senaste förstärkningarna.

2010-01-20 @ 20:29:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0