Förlust i en tight match!

1-1 efter en period och skottstatistiken ca (12-5) säger det mesta, vi bränner mycket. I andra är Östra bättre och drar ifrån till 4-1, skotten ca (9-12). I sista skapar vi återigen chanser men Östra är duktiga på att straffa oss och är hetare i avsluten och kan vinna med 6-1, skotten ca (9-11)

6-1 förlust hemma är vi såklart inte nöjda med, men träningsmatcher är till för att lära något av det och det gör vi också, vi tar med oss mycket och hänger inte läpp för detta moralen är stark i truppen, här viker man inte ner sig i första taget. Hoppas på lite mer flyt i nästa match.

Vi brännde bl a 2 straffar och Östra satte sin och återigen pratar vi om effektivitet, men som tur är går det allt rätt lätt att träna upp så nästa gång så. Målskytt för oss Angelica Högberg.

Riktigt kul att det var så många och tittade, uppskattar det till ca 60 pers en torsdagkväll och träningsmatch, det är ju mer än vad flera av div 1 lagen hade i serien förra året, hoppas vi kan dra 350 pers i serien också som i kvalet, även om det blir väldigt svårt så får man ju försöka i alla fall..:)

Om man jämför Östra med Warberg så är det ungefär som att jämföra Lockerud med Rönnby, en liten hint till alla lagen i Södra vad de har att vänta sig när de åker söderut.......

Det perfekta reseptet att ladda upp i helgen blir nu lagfest, hörde ryktet om Tacos och det kändes som att då kan det inte bli fel. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0