Tidig lördag blir det Skövde och DM!

06,30 blir det samling för Skövde DM, brr vad tidigt, ska bli intressant och se vilka som ser pigga ut, får nog basera laguttagningen på dem som ser minst trötta ut, hade ju i så fall bänkat mig själv direkt i så fall om jag varit spelande tränare är en sak som är säker. :)

Wårgårda blir första matchen, ett lag som spelade bra förra året och vann div 3, vad de har för lag nu är jag lite osäker på för de tackade nej till att spela i div 2 för några skulle inte fortsätta osv. Trist för en klubb som WIBK som har haft många bra spelare på damsidan sista åren.

Fagerhult och Skövde är de sista gruppspelsmatcherna och jag har ingen aning om de lagen, var många år sen jag mötte Skövde som coach men förr var dem i alla fall bra.

Spännande blir det. Kul initiativ av västergötland, synd bara att det tog 10 år sedan jag o Micke Svensson kom med förslaget att göra dm som de gjorde i Göteborg men bättre sent än aldrig, trist bara att man själv aldrig fick uppleva det som spelare bara.

Kommentarer
Postat av: jojo

Det var samma upplägg för två år sedan så det är inte första gången. Men jag håller med om att det är ett mycket bättre upplägg nu än innan.

2009-09-04 @ 09:20:48
Postat av: David

Jag vet har jag skrivit att det är första gången så menar jag första gången jag får vara med om det.

2009-09-04 @ 20:10:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0