Seger mot Lerum i första matchen!

Nu är Björnslaget igång och det är alltid lika kul att se massa kända ansikten på innebandyspelare som man känner genom att man kanske tränat dem eller spelat med eller imot dem eller helt enkelt varit domare för dem. Innebandycup är mer än bara matcher, det sociala snacket runt omkring är hur kul som helst.

Matchen då mot Lerum, ja jo sådär kan man nog säga, men det är ett bra tecken för vi gjorde även en medioker insats mot WIBK förra helgen i DM och där slutade det ju med guld i alla fall. 3-0 vinner vi med men Lerum borde nog ha satt någon boll för de hade många lägen och deras bästa chans var ett kanonskott som tog i ribban men studsade över målet. Sett till matchen skulle det nog mer ha varit 3-2 till oss eventuellt 3-3 men det är ju ändå så att sätter man inte chanserna så vinner man inga matcher, hem o träna avslut blir det troligtvis för laget från 0302 området. Det ska sägas att någon fin innebandy blir det sällan på Valhallas parkett och att se 5-6 passningar inom laget är sällsynt vilket lag som än spelar ska jag säga. Malin i målet var vår bästa spelare och det är bra att hon fick bra träning, vi fick också träna på boxplay och powerplay, alla resultatlösa det var nog 2 åt varje håll har jag för mig. Bra domarnivå, i och med att det är halt på banan och därigenom lite svårdömt, de höll god dialog och var trevliga och höll samma nivå matchen igenom.

Imorgon spelar vi mot Lindås och Höllöviken, mer info kanske kommer men det kan vara svårigheter med att få tag i en dator, för mer info se www.fibk.se/bjornslaget

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0