Hemsidekollen div 1 västra!

Då har man roat sig i en timme med att surfa runt och läsa lite matchreferat från helgens premiär, hittat bra referat på alla hemsidor utom KÖPINGS där står det INGET OM MATCHEN ALLS, RIKTIGT DÅLIGT, kanske det är för de förlorade sådant har man ju sett mycket genom åren lag som alltid skriver ref när de vunnit och sen när de förlorat inte ett ord.
Kanske är det bara omständigheter som gjort detta vad vet jag, hoppas på bättre nästa gång!

Ska tippa nästa omgång nu!

2009-09-25


Linköping IBK - Örebro SK IBK Se matchinfo
2009-09-26


Surte IS IBK - Skattkärrs IK Se matchinfo
IFK Kumla IBK - Pixbo Wallenstam IBF Se matchinfo
Köpings IBF - Marstrands IBK Se matchinfo
2009-09-27


Nykvarns IF - IBK Vänersborg Se matchinfo


Jaha på fredag så är det en toppmatch med Linköping som ska hemmaspela mot Örebro, tja svårtippat men Linköping måste ju vinna hemma annars har de inte i toppen att göra så de får tipset med 6-2, de har en bra målvakt som är svårforcerad samt att de säkert fått ordning på sitt spel bättre än i premiären och de slipper resa en halv dag, men Örebro vet man ju inte heller vad man har så lite lurig match ändå.

Surte mot Skattskärr. Tror på tight o tufft 3-3, varför inte egentligen?

Kumla mot Pixbo. 2-5 Pixbo är klassen bättre och rapporterna från Kumlas premiär (spinoer på läktaren) säger att de inte imponerade fast de slog Marstrand.

Köping mot Marstrand, 2 lag som förlorade i premiären och nu blir det en viktig match för att inte hamna i bottenträsket så jag tippar hemmaseger med 5-3.

Nykvarn mot oss i Vänersborg, svårtippat men är optimist ändå och tror vi kniper en tight seger med uddamålet så tips 3-4.

Spontant så känns det nog lite som att i denna serien så kommer det vara mycket jämna matcher och viktiga suddenpoäng kan i slutet avgöra, hittils 3 oavgjorde på 5 matcher i premiären och det kommer nog vara mycket så hela säsongen så det gäller att ha tungan rätt i mun o hålla siktet rätt inställt även när man är sliten efter 60 minuter.

Kul att det i premiäromgången dömdes hela 6! straffar på 5 matcher, (samtliga bommades är också värt att notera), den i vår match kändes klockren efter slag på klubban i rent skottläge men har hört lite konstiga förklaringar i några av de andra matcherna, men spontant ändå bra av domarna att våga ta straff om det är en målchans. Jag hoppas domarna i damettan håller en nivå där man faktiskt får använda kroppen och att det inte petas och blåses i parti och minut för det är ändå faktiskt ett lag som ska kvala till ELITSERIEN i vår division och där smälls det på i alla lägen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0