DM-Guld, underbart!!!

Efter en lång helg så orkar jag inte skriva så mycket men vi vann kvarten mot Lockerud Ungdom med 6-0, semin mot Skövde (som vi mötte i gruppen) med 6-1 och finalen mot Fröjered med 4-2.

Fröjered visade bra klass och de har många unga bra spelare som jag verkligen är imponerad av, den matchen var den enda vi inte körde högpress i för då hade vi kunnat gå bort oss och deras snabba backar hade förmodligen rundat oss och skapat tryck. Matchen var jämn och före 4-2 målet så tryckte de ner oss hårt men vi var effektivare och visade bra vinnarskalle och höll undan.


För mer info se http://www.ibkvanersborg.se/

Måste också passa på att berömma domarna som tillät mycket kamp och blåste för det som gick över gränsen, speciellt domarna i semin och i finalen, Pedram Koublani och Magnus Hertzman samt Kronoslav Kis och Conny Hjelm. Kul med domare som inte blåser så fort en tjej ramlar utan kollar hur de går in i närkamperna samt pratar med spelarna och tillåter att man reagerar spontant, mycket fin känsla måste jag säga.

Beröm också till Skövde IB som gjorde ett fint arrangemang, trevligt och hjälpsamt folk.Glada ibk Vänersborgtjejer samt tränarna efter segern.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0