Vi förlorade slaget mot Örebroarna!

Det blev mycket kamp och hårda tag (och ord) mellan lagen och tyvärr så gick gästerna segrande när röken lagt sig via 6-4 seger. Vi jobbar och sliter bra men får inte utdelning så det räcker till poäng. Gästerna var desto effektivare och gör man flest mål så vinner man, känns lite som jag skrivit detta förut. Det var i alla fall ett stort fall framåt från förra helgens bottennapp mot Nykvarn.

Summering efter 3 matcher.

Det finns inga dåliga motståndare, div 1 västra är i år riktigt bra, klart bättre än ifjol då 2 nykomlingar har sett mycket bättre ut än Linköpings ihopslag som satsar på att vinna serien, det tror jag absolut inte de gör för vi har mött 2 lag som är klart bättre än dem.

Vi måste bli bättre på att göra mål om vi ska vinna några matcher, känns ändå som att alla kan slå alla om de har en bra dag i alla fall på de 3 matcher vi har spelat.

Orkar inte referera matchen så mkt men vi kämpar bra och återigen önskas mer mål.

+++ Johanna Olsson (grymt stabil back)
++  Rebecka Melkersson (grym inställning och 2 mål)
+ Negjimije Beka (hårt slit och äntligen ett mål)

Finns mycket mer att säga men det är ingen ide att klaga över diverse saker bara o jobba på själva så lossnar det snart.

Kuriosa var att Örebros buss backade in i en felparkerad bil när de kom, hoppas den som parkerat bilen lärde sig en läxa, bråka inte med en buss. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0