Nostalgisk div 2 match igår!

Onsdagkväll bjöd på div 2 innebandy där mitt gamla "pantern" mötte min nya förening ibk Vänersborg, kändes som ett svårt val att veta vilka man skulle heja på, kändes som hur det än slutade så kunde man ju alltid glädjas med någon. Tycker det var en jämn match med mycket kämpatag i 2 perioder.

Sen toppade Vänersborg upp och Andreas Johansson fick lite mer utrymme och ärligt talat så är han en helt annan spelare när han får mkt speltid, det blev zorromål, omöjligvinkelmål, mellanbenenmål, bortreburgavelnmål samt 2 fina assist från hansklubba och Lerum hade ingen som kunde matcha det. 2 ribbskott hade dem ett från Wikström o ett från Hampus Wedlin men matchen slutade ändå rättvist 9-3 till hemmalaget.

Tycker Lerum mest springer innebandy och rullar på 3 hela femmor, skulle lätt kunna lyfta bort ett backpar och få lite stabilare där bak samt mer passningstempo och inte så mkt löp med boll. Kedjan med Hovemyr, Wikström och Åhman var den som var vassast men tyvärr för dem så satt inte avsluten.
Tycker ändå att Lerum har så många lirare att de kunde försöka spela mer och "kötta" mindre för nu verkar det som de vill springa slut på motståndarna mer än att spela ut dem, rätt eller fel döm själva.

Kul ändå var det att se matchen.

++ IBK Vänersborg Andreas Johansson
+ IBK Vänersborg Anders Nilsson

++ Lerum Ricard Hovemyr
+  Lerum Andreas Larsson


Måste beröma domarna Thomas Andersson och Johan Hällgren, som var riktigt bra hela matchen igenom, det brukar gnällas mkt på läktarna när Vänersborgs herrlag spelar hemma men snacket på läktaren var faktiskt att de "gula" gjorde en bra match trots 2 straffar till bortalaget.

Kommentarer
Postat av: putte

Håller med att slutresultatet var rättvist men hur kan du säga att det var jämnt i 2 perioder? 13-7 i skott till oss i andra med minst lika många utanför eller i täck. Vi borde ha lett med 6-3 efter 2:a men som sagt vi har svårt att producera för tillfället. Lycka till med damerna!!

2009-10-02 @ 10:56:27
Postat av: David

Tycker att det ändå va en jämn match för Micke va också bra med på vbgs avslut.

2009-10-02 @ 21:11:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0