Äntligen SEGER!!!!

Oj sicken kämpamatch, har varit med om en del "slitsegrar" genom åren men denna är nog den goaste hittills i min tränarkarriär, att på sätt vi har kämpat oss igenom motgångarna i tidigare matcher och slitit på varje träning så kom äntligen betalningen med 3 fina poäng mot ett före matchen obesegrat Skattskärr.

Segern är inget vi kommer skämmas för utan rättvis, vi krigar och vill mer matchen igenom och gör 3 mål. första gör comebackande Matilda Larsson på ett backskott som går in bakom en målvakt och en del folk framför målet, och det var viktigt för att vi skulle få en fin start. 2.0 kämpar Ida Fälth in i slottet på en retur och 3-1 gör Marina Hoppe efter en 20 meterslöpning så drar hon in en riktigt "stänkare" upp i bortre helt otagbart och då kände jag att nu fixar vi detta även om det går grymt fort i innebandy.

Defensiven satt bra idag, motståndarna gör 1 mål då en av backarna halkar och deras spelare kan trampa in oattackerad men alla mål räknas, Malin i målet är idag lika bra som på försäsongen och kommer och tänka på dm finalen mot Fröjered där hon var en vägg.

Tycker ALLA jobbade skitbra i defensiven, vårt powerplay gick inte riktigt bra idag, fick byta lite för Maria P var sjuk men vi ska slipa mer på det, boxplay funkade i alla fall bra och samtliga numerära överlägen i matchen blev mållösa. Återigen en tuff, jämn match men skönt att få vinna och det bådar gott inför surtematchen på onsdag i Ale gymnasium.

Riktigt bra domarinsats av Johan Hällgren och Karl-Olof Carlin som normalt inte är ett domarpar (synd), de gick att prata med och höll SAMMA linje hela matchen igenom och samtliga utvisningar kändes solklara, kunde inte säga något alls om våra i alla fall, kul med domare som tillåter lite kropp och pratar före de visar ut.

Kommentarer
Postat av: Rafael Benitez

Grattis till segern. Roligt att se att 2 st tränare får behålla jobben idag. Hoppas trenden håller i sig.Lycka till i framtiden

2009-10-25 @ 21:43:11
Postat av: David

Haha skulle det va jag o Benitez då..:)

2009-10-25 @ 23:34:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0