NHL & NBA Playoffs!

Tisdag natt var det slutspelsnatt med NHL & NBA. Såg dock inte hela matchen i Nba och orkade inte med sudden i Nhl men om jag börjar med hockeyn kan jag bara säga så här. Fy fan vilket tempo! Okej liten rink osv men det kändes som om VM spelades i slowmotion jämfört med matchen mellan Red Wings och Blackhawks. Otroligt bra målvakter, speciellt Chicagos Khalibulin som kan agera levande vägg stundtals. Detroit vann i alla fall i sudden med 3-2. Det var en full chatt (msn o facebook) igång med 4 andra polare som också satt uppe och kikade och alla höll på Detroit och var fullt övertygade om att de skulle vinna och vann gjorde dem men tyvärr först i sudden så mitt tips sprack, hade blivit en fin tusing annars. Tur man cashar in på basketen.

I Nba då så vann Lakers en jämn match med bara 2 poäng (105-103). Sist så lekte dem lätt hem en förkrossande seger. Jag hoppas på drömfinalserien mellan La Lakers och Cleveland Cavaliers. Storspelarna Kobe Bryant (LA) som gjorde hela 40 p i senaste matchen och  Lebron James (CLE) som gjorde 27 p senast i seger med 84-74 mot Orlando Magic. Matchen före det gjode han 47 p närlaget vann med 97-82 och det säger hur jäkla bra han är, helt klart min favoritspelare i NBA och Cleveland är ett lag jag gillar, inte bara för de vinner utan för de ser ut att ha så kul på plan och även reserverna är med och showar o dansar osv, alla känns viktiga och det är så viktigt i en lagsport att alla känner sig delaktiga. Lebron James blev också vald till årets MVP i NBA och förra året vann Kobe Bryant så ni förstår nog vilken drömfinal det kan bli, men först så måste de gå till final, nu är det ju semi som gäller.

Tänker ibland på förra påsken när jag var i New York och blev erbjuden "svarta börsen" biljetter till New York Knicks hemmamatch och bangade för risken att åka på falska biljetter av en skum färgad kille var för stor tyvärr. Hade det inte varit slutsålt så hade det nog varit ett minne för livet.


Årets MVP i NBA Lebron James från Cleveland Cavaliers i samma nr som Michael Jordan hade.


Kobe Bryant spelar i tröja nr 24.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0