Stiltje på bloggen i några dagar!

För er som brukar kika in så har det inte hänt så mycket de sista dagarna men, nu har fotbollssäsongen börjat så smått. Var idag onsdag i Grästorp och gick som AD åt Christer Hallén när han dömde Gautiod mot IFK Trollhättan.  Fy fan vad kallt det är nu var minus 3 när matchen slutade runt 20:45 men lagen bjöd ändå på en helt okej fotboll, gästerna vann med 3-2 och imorgon ska jag själv dömma Herrljunga U mot Frisco, ett derby med andra ord i träningsmatch.

Har också fixat biljetter till IFK Göteborg mot Djurgården 11 april, det ska bli riktigt kul, hoppas nya arenan är fin och att det blir bra stämning utan massa bråk o skit. Ska gå med min kompis Kiwi som är IFK fan och jag som är Djurgårdare så är kanske bäst med x så vi båda inte blir för missnöjda.

Hockeyn känns i alla fall hur ljummen som helst, vet inte varför men förmodligen för att Djurgården inte gick till slutspel. Kvalserien har varit roliga att se på när de visat den  på tv.

Till innebandyn då jo detta är ett riktigt rolig serie, än så länge är det inte avgjort och förhoppningsvis förstår publiken det och lagen får fullt hus i sista matcherna. I slutspelet kommer nog Warberg ta sista chansen, frågan är om de toppar laget från start eller om de måste börja på 3 linor o hämta ikapp som vanligt, Falun är riktigt bra, slår de ut Warberg kan de lätt ta guld. Tippar 6-5 imorgon till Warberg i sudden.

Tabell Kval till SSL
LagSMVOFGMIMP
1.Tyresö Trollbäcken IBK 422027-228
 
2.IK Sirius IBK 412125-216
 
3.Hide-a-lite Mullsjö AIS 420223-266
 
4.Växjö IBK 410319-253

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0