Kvalspelet i full gång!

Stenungsund fick det som väntat svårt i hemmamötet med Munk-Ljungby. De fick dock ett gyllene läge när de fick spela 5 min i pp men lyckades bara göra 1 mål och reducera till 3-6. Efter det så gjorde gästerna 3-7 15:06 och det verkade avgjort men innebandy är ju världens roligaste sport och det är aldrig kört man kan alltid hämta ikapp.

Matchfakta sista 5 minuterna enligt ida:

15.06Mål3-7Markus Karlsson (Anders Nilsson)Munka-Ljungby IBK
18.10Mål4-7Mattias Karlsson (Jonas Westgärds)Stenungsunds IBK
19.48Mål5-7Jonas WestgärdsStenungsunds IBK
19.50Mål6-7Magnus Tillander (Mattias Karlsson)Stenungsunds IBK


SLUT 6-7 och matchserien lever. Spelar Stenungsund som de gjorde sista 2 minuterna som kommer Munka få det svårt i returen men det känns ändå som en liten fördel för Munka som kommer spela hemma i nästa omgång även om 89ers säkert har 2 supporterbussar med "skrikande galningar" som kommer driva på sina spelare. Lycka till Stenungsund, ni har gjort det jävligt bra hittills och nu är det bara 60 min krig före lite "semester".


Sirius och Mullsjö spelade oavgjort (3-3) i den livsviktiga matchen om andraplatsen. Växjö stod upp bra i halva matchen mot Tyresö Trollbäcken men fick vika sig och nu är stockholmslaget klart för SSL nästa år. Det betyder ännu ett lag som drar närmast sörjande och inte har en egen hall som duger, tror de flesta i Sverige drar ej djup suck av missnöje men ingen kan ta ifrån dem att det spelmässigt förtjänar att vara i finrummet, 8-5 slutade matchen mot Växjö.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0