Föreningskollen, uppdaterad!

Kommer betygsätta lagens matcharrangemang, i det inkluderar det, inlöp, lineup, matchprogram, dj & speaker, publiksnitt och även hall & omklädningsrum kiosk mm.  Av någon anledning hade inte Vänersborgs betyg blivit sparat men nu är det med.

Lidköping: Betyg 5
Kommentar:

Har ett bra intro med nedsläck och eldkastare. Hyfsad musik, och en bra speaker med måljinglar, lineup. De har även en ganska trogen publik och de kan låta en del när det hettar till. 358 mot Vänersborg var årets höjdpunkt. De brukar också bjuda bortalagen på en back dricka efter matchen som man brukar göra i fotboll, i serien är de nog ensamma om det även om vi i Pantern bjöd tillbaka dem förra året när de gästade oss. bra att de tagit bort sin hockeysarg som suttit runt planen.

Stenungsund: Betyg 2
Kommentar:
De har ett av seriens bästa publiksnitt, om de är allra bäst vet jag inte men de är topp 3 i alla fall. Däremot behöver de gå en kurs i ljudteknik, det hörs knappt när de ropar upp spelarna till lineup och de har inget intro. Matchbladet är i färg och det är ett +.  

7-Härad: Betyg 3 
Kommentar:  
Inget nedsläck, ett matchprogram som är ok, lineup, måljinglar. 227 i seriepremiären mot Alingsås var bästa publiksiffra och slog TT överraskande. Paustävlingar med lite priser. Kiosk med korv o lite godis som var helt ok.

Tygriket 99: Betyg 3 
Kommentar: 3
Årets höjdpunkt var när de krossade 7-Härad (16-3) inför 232 personer. Nedsläck med musikintro. Måljinglar och ett enklare matchblad.  Ett minus är att de bara har en läkare på kortsidan och några få ståplatser på ena långsidan så man ser inte perfekt tyvärr i Öxabäckshallen, det brukar vara bra stämning i hallen dock. Sen är de världsberömda för att de säljer hamburgare i sin kiosk (i alla fall förr).

Göteborg: Betyg 2-
Kommentar:
Fin hall spelar dem i men en trång läktare där det ensast finns ståplatser där tyvärr inte alla kan se perfekt, dessutom stolpar ivägen på vissa ställen. En fördel mot Valhalla där de spelat förr är att här finns det i alla fall en ny fin sarg och ett bra golv. I Valhalla finns det ingen bra sarg och glashalt golv. Ingen intro, ingen lineup. En okay speaker men inte någon direkt målmusik att skryta om, matchblad i enklaste variant. De har helt klart lite att jobba på, om de får mer publik borde de byta hall igen men frågan är vart? Kiosk som är helt okay.

Pixbo IBF: Betyg 4
Kommentar:
Pixbo har en fin hall med stor läktare på långsidan där man ser helt perfekt. Tyvärr har de inte så mycket publik men det blir ju lätt så med ett farmarlag. Däremot har de seriens bästa speaker och DJ och dessutom en egen Pixbolåt som de spelade ofta. De hade flera typer av lotterier och tävlingar och fina matchens lirare priser. (undertecknad vann själv en påse lussebullar). De har ett enklare form av matchprogram vilket är helt okay.

Lerum:  Betyg 3+
Kommentar:
En tyvärr gammal och sliten hall, som tur är det nytt golv med matta så man slipper den värdelösa parketten. En oftast hyfsat välfylld läktare som tar ca 250 pers. 210 var det mot Alingsås men det var säkert mer om man räknar klubbens egna medlemmar. De har bra spekar och spelar en hyfsad musik, kan bli bättre med målmusiken. Lerums spelare löpte in till musik och sen körde de en lineup som var helt okay. En välfylld kiosk med lite hemlagat räcker gott och väl till. Matchprogrammet är helt okay lite mer än det vanliga tunna. Helheten är bra att gå på innebandy i Lerum snudd på en 4 i betyg. När de renoverat klart så blir det en klar 4a.

Vänersborg: Betyg 4+
Kommentar:
Kanske inte lika mycket publik som förr, men ändå bra ljudnivå i VBG hejar man på sitt lag och "sågar" gärna domarna högljutt. :) I kiosken finns det mesta och de kör ett bra intro med nedsläck, kanske lite väl mörkt men ändå. Blandad bra musik och en bra speaker, allt i allt ett bra arrangemang med en del intressant info i matchblad mm. Det är kul att gå på innebandy i idrottshuset i Vänersborg. Som tur är har golvet bytts ut mot en bra innebandyvänlig matta och det gamla parkettgolvet gått i graven,Marstrand: Betyg: 3
Kommentar:
De har mycket publik och när jag var där var det i princip fullsatt med folk som stod bakom läktaren, i derbyt mot Stenungsund hade de 252 och även mot Lindome när jag var där var det ca 200. Enklare matchprogram, lineup, måljinglar. Bra stämning i hallen allmänt när det är ganska trångt. Trägolv (parkett) av det äldre slaget var väl inte jätte innebandyvänligt  men avbytarbås som är upphöjda där man ser riktigt bra faktiskt. Riktigt bra kiosk med hembakta delikatesser mm. Tyvärr lite ont om parkering vid hallen i en leråker som inte gjorde en nytvättad bil glad. Helt okay intryck av Marstrand som helhet men ändå inget speciellt.

Alingsås: Betyg 2-
Kommentar:
Inget intro, lineup och matchblad av det enklare slaget. Saknas en DJ, sämre musik får man leta efter, senast så spelade de samma låt i 2 perioder vid alla spelavbrott (undantaget sista hemmamatchen mkt bra då, hoppas på mer sådant som då), inga måljinglar eller något alls. Publikintresset har avtagit mer och mer hela säsongen och i en stor hall som Nolhaga ser det väldigt glest ut när det är bara 100 personer. I början av serien var det närmare 200 så medgångspubliken har tyvärr vänt laget ryggen till när de som bäst behöver dem. Hallen är i övrigt inte alls bra för innebandy, klister från handbollen på vissa delar av golvet och avbytarbås som är trånga och där ska dessutom utvisade spelare sitta brevis motståndarna, snacka om upplagt för bråk i fula matcher, inte alls bra. Jättedåligt att cafeterian stänger kl 21 och inte har öppet i andra pausen, det är inte alingsås fel men det är inte bra.

Lindome: Betyg 2-
Kommentar:
En lite halvgalen klack som kan höras är ett stort +. Däremot ett stort minus att det springer folk i omklädningsrummen när man ska ha samling med laget mm, det är inte ok, det får ni ta bort Lindome så får det inte vara. Inte heller några matchvärdar som kunde hjälpa till och lösa problemet när detta påpekades heller. I övrigt ett ganska vanligt utan något extra som sticker ut.

Warberg: Betyg 1
Kommentar:
Har inte så mycket publik att snacka om, har inget direkt arrangemang heller men det är ju i och för sig ett farmarlag så man kan inte begära för mycket heller.


Kommentarer
Postat av: Vänersborg

5+ ???

2009-03-02 @ 21:31:54
Postat av: David

oj jäklar vänersborg försvann ska fixa det..

2009-03-02 @ 22:10:13
Postat av: SIBK

Alltid roligt med poängsättning, men jag har en fråga har du ens varit i sundahallen i år eller över huvudtaget nånsin.Lite frågande till att du kan bedöma alla hallar när du inte är där nån gång

2009-03-03 @ 09:49:01
Postat av: David

I sundahallen har jag fått 2 andra som har sagt lite om den. Har fått feedback av andra på alla i princip faktiskt, är ju bra med 2 eller 3 åsikter.

2009-03-03 @ 12:35:20
Postat av: top players

Bästa spelarnaIBK Lidköping - Robert Olausson

Stenungsund - pauli kobalej

Tygriket - Robert Nilsson

7 Härad - Johan Jörgner

IBF Göteborg - Rikard Alexandersson

Pixbo IBF - Allesandro Agus

FBC Lerum - Richard Hovemyr

IBK Alingsås - Håkan Pettersson

Marstrand - Joel Rauswall

Lindome - Dan Gillgard

Warberg - Peter Nilsson

Vänersborg - Andreas Johansson

eller?

2009-03-05 @ 20:10:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0