U-21 spelar bra fotboll, in med dem i VM-kvalet!

Okej lite överdrivet på vissa håll men kan säga så här att se u-21 laget spela fotboll är en njutning, mittfälltet och forwards känns mycket farligare än a-landslagets. Däremot är ju Mellberg, Majstorovic och Isaksson klassen bättre än Dahlin, Bjärsmyr, Bengtsson för tillfället, mittbackarna kommer nog gå förbi om något år redan men Isaksson är fortfarande ganska ung (1981) så som målvakt känns han given i många år.

Men jag tror allt vi kanske borde ta tillbaka Tommy Söderberg och låta han köra vidare med sina u-21 killar kombinerat med några av a-landslagets killar och ta tillbaka Sverige till en bra nivå igen som vi verkar ha tappat. Zlatan och Henke känns inte längre givna på topp, Zlatan är en bra fotbollsspelare men han passar inte i Sveriges sätt att spela fotboll, där måste även forwards jobba i defensiven, så just nu känns ändå Toivonen & Berg mycket hetare än Zlatan & Henke. Javisst kolla på motståndet måste man ju säga. Absolut u-21 är ändå u-21 (21 år när kvalet startade). Men man ser ändå samspelet och löpvilligheten. Sen att se Martin Olsson komma in (från favoritklubben Blackburn dessutom) vore grymt om swe startade med honom som vänsterback med fri offensiv roll. Att se Lustig spela högerback och jämföra honom med Nilsson så måste man ju känna att det är stor skillnad på kvalite, Lustig är en modern ytterback som slår fina inlägg och löper bra med i offensiven, den fd Sundsvallkillen har utvecklats grymt i Rosenborg och kommer säkert spela i någon av de stora ligorna inom 2 år, helt klart swe nya högerback.

Kommentarer
Postat av: M.Svensson

Mellberg och Majstorovic är bra men VEM av dem kan över huvudtaget spela upp en boll, INGEN! Det är alla backar i U21 bättre på. Micke Nilsson, ja han ska till ålderdomshemmet enligt mig, Chippen också samt Rosenberg och Elmander och "Gnäll-Anders"!

2009-06-21 @ 14:30:19
Postat av: David

Micke i och för sig men med ett orörligt mittfält så är det inte så lätt att spela upp bollen heller...

2009-06-21 @ 19:33:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0