Landskamp på lördag!

Det börjar närma sig den viktiga kvalmatchen mellan Sverige och Danmark. Får hoppas att inga dumheter händer så att det avgörs på planen. Sverige måste vinna matchen för att hänga på om en plats i VM 2010 i Sydafrika, ett VM utan Sverige är hälften så kul så det gäller att hålla tummarna.

Veckans tips blir 2-1 till Sverige. Min 11 hade sett ur så här.

Isaksson

Dorsin, Mellberg, Hansson, Nilsson (kass men finns ingen bättre)

Chippen V kant , Källström, (defensiv) central, Henke Larsson (offensiv) central Rasmus Elm h kant.

Ibrahimovic, Hysén.

Taktik, Spela snabba omstänningar på kanterna eller låt Henke slå djupledsbollar på Hyeén eller på fötter på Ibra som skarvar på Hysen eller drar en gubbe. Kim drar distansskott och vi vinner matchen hehe.

Avbytare: Wernblom som kan gå in o vinna boll med sin fysik om vi behöver försvara en ledning. Majstorovic som kan deffa i försvaret. Marcus Berg som kan ersätta Hysén om han inte lyckas. Anders Svensson för att han ska gnälla lite lagom o massera Lagerbäck. Sebastian Larsson som är en kämpe på mitten.

Tja inte helt fel känns det som nu.




Kommentarer
Postat av: Christian

Tjena David :)



Tobias Hysén i startelvan. Det måste va nått jävla skämt skrattar Helt ärligt tror jag faktiskt att jag på rak arm kan räkna upp minst 10 svenska forwars som är bättre än honom, kanske t o m 15. Han är inte ens en riktig forward utan en omskolad mittfältare som gjort några mål i europas sämsta liga.



Sen såg jag att du hade Wernblom på bänken. Om jag varit styrande i Svensk fotboll så hade jag sett till att han blivit avstängd på livstid från allt vad fotboll heter. En benknäckare med en enda hjärncell har inget på fotbollsplanen att göra. Än mindre i landslaget!

2009-06-03 @ 23:39:03
Postat av: David

Christian, håller med dig till viss del, det finns många som är bättre än Hysén, MEN han är i sitt livs form just nu och man kanske skulle prioritera forwards som är heta och gör mål just nu, det var min tanke samt att han är extremt snabb, om det hade funkat eller inte lär man ju aldrig få veta.Jo men Wernblom o andra sidan är ju lite av en typ Scoles i Man u, en spelare som alla hatar att möta och kan vara väl så viktig när det ska grisas hem en uddamålsseger i 85e minuten...

2009-06-04 @ 09:49:36
Postat av: Westman #21

Gissar på att Herr Christian INTE är en blåvitfän!



Hysén är la inte ens uttagen till truppen ?

2009-06-05 @ 01:24:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0